Jak vybrat dobrý dárek pro dítě v druhé třídě? Něco s čím si bude opravdu hrát?
Dobrý večer, napíšete jakou kosmetiku po čtyřicítce používáte a jste spokojené?
Dobrý večer, jaké doplňky stravy Vám zafungovaly na smutky a stresy? Poradíte?
Ahooj.. poradil by mi tu někdo dobrou dietu, kterou má cenu zkoušet.. už jsem nějaké zkoušela ale nikdy to na mě moc nefungovalo:-( tak třeba mi dáte dobrý tip na nějakou co jsem ještě nezkoušela..
Ahojky... máte tu někdo z vás zkušenost s prodlužováním vlasů?? Už dlouho o tom přemýšlím ale pořád nevím jestli do toho jít nebo ne.. aby mě to nevadilo spíš :-D
Je tu někdo kdo aktuálně řeší problém s neplodností?
Ahojky.. hledám nějaký pěkný dárek pro mamku.. ale absolutně nic mě nenapadá.. nemáte nějaký tip ?? Co jste třeba kupovali vy?
Dobrý večer, poradíte dobrý e-shop s velkým výběrem kočárků? Za měsíc mám termín a myslím, že je nevyšší čas kočárek vybrat.
Vždy jsem chtěla mít větší prsa, protože moje nemám skoro žádné, ale říkala jsem si, že počkám po dětech. No a konečně nastal ten čas a já bych vám byla vděčná za sdílení vašich zkušeností se zvětšením prsou, u koho jste byli, jak se to hojilo atd atd. :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.