Máte doma někdo posilovací stroje? Posilujete tak pravidelně a hubnete? Jaké stroje jsou z hlediska hubnutí nejlepší?
Ahoj, chtěla bych se pozeptat. Máme v rodině docela dost problémy s vysokým tlakem, a tak bych tomu chtěla jít trochu naproti a tělu pomoci. Jak dobře na prevenci proti vysokému tlaku?
Dobrý den, chtěla bych se poradit. Chceme s dětmi ve školce vyrábět nové betonové a sádrové odlitky. Můžete mi prosím někdo poradit, z čeho nejlépe udělat formu na odlitek?
Prosím poradíte někdo, kde dobře pojistit novou nemovitost? Kam se prosím zajít pozeptat?
Jaký byste doporučili dárek pro synovce k 20. narozeninám? Nemám nápad, co koupit, když chci dárek větší hodnoty.
Máte zkušenost někdo s výběrem dobré školní aktovky prosím? Kam se podívat?
Zdravím, rozhodla jsem se s manželem pro rekonstrukci koupelny. Dřív než začneme chceme mít co nejvíc věcí doma nakoupených, aby se potom už mohlo jen dělat. Můžete mi poradit prosím, jak vybrat novou kvalitní vanu a umyvadlo? Něco co by vydrželo?
Zdravím, holky můžete mi prosím poradit, kde bych mohla koupit kvalitní novou vanu? Kam se po ní podívat prosím?
Dobrý večer, poradíte kde objednat na internetu opravdu kvalitní a ostrý kuchyňský nůž?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.