Kde prosím pěkně nakupujete výhodně materiál na rekonstrukci domu? Kam bych se tak asi měla prosím mrknout?
Prosím holky co mám dělat, když mám na se chutě úplně minimálně? Dřív jsem mohla třba dvakrát za den, ale už na to tak chutě nemám..
Jak vybrat dobrou školní aktovku pro prvňáka? Podle čeho bych ji teda měla kupovat? Co je důležité si pohlídat?
Poradíte mi prosím někdo, jak vybrat správný školní batoh vhodný do první třídy prosím?
Doporučíte mi někdo prosím, kde za nějakou rozumnou cenu sjednat výhodně dobré životní pojištění? Kam zajít?
Dobrý den, zrovna se s přítelem zařizujeme v novém bytě a sháním tip na dobrý eshop s interiérovými doplňky - poradíte?
Ahojky :) Holky, chci se zeptat... Jakou doma máte televizi? Myslím tím značku? Já docela tápu, jakou koupit... Měli jsme léta tlevizi, která nám ale odešla. Myslíte, že se dá dneska ještě koupit televize, co opravdu vydrží? Díky moc za info.
Dobrý večer, poradíte - co dělat s pejskem, který umře doma? Dneska nám na veterine řekli, že náš pejsek moc dlouho nevydrží. Co pak dělat? Jsme z Brna.
Maminky, prosím o radu. Pořizuji plastové lehátko do vaničky, máte někdo zkušenosti s nějakou konkrétní značkou nebo typem, prosím? Našla jsem různé druhy, ale ocením i nějaké tipy. Látkové nechci, hledám kvalitní, protiskluzný a plastový. Díky moc.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.