Budeme letos dělat novou koupelnu, protože ta naše stará už je opravdu hrozná. Chci se zeptat, jak mám vybrat novou odolnou vanu, aby nebyla během chvíle poničená a třeba poškrábaná?
Ahojky, v práci máme kolegyňku, která čeká miminko, tak jí chceme něco koupit než odejde na mateřskou, tak bych se chtěla poradit co by bylo vhodné jí koupit, aby to využila?
Jaké posilovací stoje je nejlepší vybrat na domácí použití? Jaká je vaše zkušenost?
Ve které pojišťovně by se mi mohlo podařit vybrat pojištění za nějakou opravdu rozumnou cenu a při výhodných podmínkách?
Jaké svačinky mají vaše děti rády? Co jim dáváte a vždy vám to s ní? Mě totiž fakt vadí, když se s tím chystám a pak mi to donese zpátky domů...
Dobrý večer, poradíte - nemáte někdo zkušenost s doplňkem Woykoff Allegra Drink? Dneska mi ho nabízeli v lékárně, že je dobrý na skleslost, zlepšení nálady, nepřejídání se.
Od jakého věku je vhodné dětem začít dávat kravské kolostrum?
Nemáte náhodou někdo nějaké zkušenosti o 3D tiskárnách? Jakou vybrat a hlavně tedy i podle čeho bych ji měla vybírat? Já tom práv nic nevím, ale chtěla bych ji používat v naší menší firmě.
Už brzo si dovedeme domů naše první škvrně a já tak finišuju s přípravama. Chtěla bych si pořídit domu kvalitní chůvičku, ale nějak nevím jak ji vybrat. Máte někdo nápad prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.