Holky máte některá vyzkoušené, kde v Praze sehnat nejhezčí šaty? Můžete mi poradit, kam se zajít podívat, kde jste teda spokojené s výběrem?
Poradíte mi prosím někdo kde bych mohla sehnat cestovní pojištění pro sebe i děti za nějakou rozumnou cenu?
Zdravím, poradíte někdo, jak na výhodné pojištění domu? U které pojišťovny bych ho teda mohla zařídit?
Ahoj holky, chtěla bych si trošku oživit byt nějakými doplňky a dekoracemi. Co jsem se tak koukala na net, tak mě zaujala nabídka https://www.bakly.cz/. Máte s tímto shopem zkušenost? Hlavně teda, co se týká dekorací a bytového textilu?
Ahojky holky :) Chci si koupit nové kuchyňské nože... Kde bych koupila? Kde mají nože v TOP kvalitě? Ty, co mám teď už jsou čílený, tupý, odpadává držák, no hrůza prostě... :(
Máte někdo zkušenost s kouřením elektronické cigarety z hlediska toho, jestli se vám podařilo přejít na elektronku a klasické cigarety úplně odložit?
Ahoj, prosím o rady a zkušenosti. Mám pračku, už opravdu dlouho, nějakých 12 let. No, jako jede, je fajn, ale prádlo už z ní nevoní. Tak uvažuju, že si koupíme novou. A ráda bych se zeptala na zkušenosti, s jakou pračkou jste spokojeny vy.
Máte někdo zkušenost s bělením zubů doma, které zuby opravdu viditelně vybělí a nepoškodí?
Ahoj, mám dotaz ohledně mykóz... Jak to řešíte vy? Já na to docela trpím... Nemáte některá zkušenost s nějakým vhodným přípravkem pro intimní hygienu, prosím? Něco, co by mi přímo na ty mykozy pomohlo? A co by hlavně pomohlo s tím, aby se nevracely?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.