Ahoj maminky, prosím o radu... Doml bych si chtěla pořídit dekorační polštáře. Jen tak nějak nevím, kde mám hledat, abych to, co koupím, bylo kvalitní. Tak jsem si říkala, že se optám tady. Už jsem tu pár dotazů vznesla a vždy jsem našla super tipy. Tak prosím o rady i teď :)
Dobrý večer, jaké první křupky pro děti kupujete? Syn má 7 měsíců, na jídlo už sedí a říkám si, že by už nějakou křupku mohl dostat.
Ahojky, hledám dárek pro mého synovce 14 let, co by se mohlo líbit puberťákovi? Máte nějaký dobrý tip? :-)
Ahojky, máte zkušenost s darováním? Docela mě to zajímá.. a přemýšlím o tom že bych do toho šla.. máte s tím zkušenosti??
Pěkný den :) Holky, ráda bych zkusila nějakou přírodní vlasovou péči. Já zatím kupuju to, co seženu v drogerce, ale to mi teda nevyhovuje. Máte tip na kvalitní přírodní kosmetiku?
Ahojky, začínám se koukat po kočárku pro miminko.. Vůbec nevím podle čeho vybírat.. S jakým máte dobré zkušenosti?? :-)
Máte někdo filtr na pitnou vodu od? Jak jste s ním případně spokojení, doporučili byste to, a od koho je nejlepší koupit? Děkuju za reakce
Ahoja holky,, znáte dobrou dietu co fakt funguje?? Mám nějaká kila navíc a ráda bych se jich zbavila, vyzkouším cokoliv :-)
Pomohla vám někomu skrytá kamera odhalit nevěru? Je možné nějakým způsobem takhle dobře kameru nastražit?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.