Dobrý den, už delší dobu zvažuji vyřízení životního pojištění. Chtěla bych si předem trochu ujasnit, jak a kde ho vybrat. Můžete mi někdo poradit prosím, jak vybrat kvalitní životní pojištění?
Mamky nemáte prosím některá zkušenost výběrem čtečky na čárové a QR kódy? Pustila jsem se s kamarádkou do podnikání a máme otevřený obchůdek, kde bych tohle využila.
Která chůvička je dobrá pro miminko? Poradíte mi prosím? Jakou chůvičku vybrat?
Ahojky maminky, začínám pokukovat po kočárku, ale nevím vůbec jaký si vybrat.. Jaký byste doporučili?? :-)
Budeme letos s manželem rekonstruovat náš dům. Chtěla bych se zeptat, kde sehnat za dobrou cenu stavební materiál k rekonstrukci? Jakou máte zkušenost?
Máte zkušenost s elektronickou cigaretou? Jsou s tím někdo spokojení a podařilo se vám tak třeba omezit klasické kouření?
Jak rychle prodat v Brně dům? Můžete mi někdo poradit, jak najít kupce co nejrychleji?
Taky máte tady v těch zimních měsících málo energie? Je to pro mě hrozný nezvyk, protože jsem jinak akční člověk a teď přes zimu je to opravdu děs. Máte na to nějaký návod?
Jaké granule by jste mi doporučily pro akčního psa, aby obsahovaly veškeré živiny?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.