Dobrý večer, poradíte jak dcerce podpořit soustředění a udržení pozornosti? Je v druhé třídě a pořád s tím bojuje.
Ahoja, moje neteř 14 let bude mít narozky, ale co vybrat? Co by mohlo potěšit puberťačku??:-)
Najdu tu někoho se zkušeností se skrytou kamerou? Poradíte mi jak vybrat dobrou skrytou kameru?
Chtěla bych si udělat radost a chtěla bych pořídit nové dobré nože do kuchyně. Poradíte mi někdo s výběrem prosím?
Která výživa na klouby je opravdu dobrá a dokáže pomoci třeba i od bolesti kloubů?
Ahojky, už několik měsíců se snažíme s přítelem o miminko, ale nějak ne a ne se zadařit.. Mám mít dúvod k obavám? Začínám se koukat po nějakých dobrých klinikách pro léčbu, poradíte jaká je dobrá??
Máte doma vybavení ke cvičení? Na čem se vám doma nejlíp hubne?
Jaká značka dělá teplejší dečky do kočárku?
Ahooj, jen mě tak napadlo, máme takovej problém s našim pejsanem.. hrozne rychle žere, je to hrozny pako, rychle se nají a pak vypadá ze mu je akorát tak špatně, existuje nějaká metoda nebo něco co bych mohla zkusit na to aby to nedělal??? Budu rada za tipy, triky..
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.