Ahoj, nosím brýle asi druhým rokem a chtěla bych vyzkoušet nějaké čočky. Jen mám strach, jestli mi budu vyhovovat a jestli mi nebudou vadit v oku. Doporučte mi prosím nějakou značku, s kterou jste spokojený. Jak dlouho jste si na čočky zvykali a jestli to vkládaní bylo na začátku bez problému.
Co budete kupovat chlapům na Valentýna? Letos absolutně nevím, čím bych mu mohla udělat radost :/
Prosím pěkně, kde bych sehnala pěkné doplňky ke krbu? Jako smetáček, lopatku, kartáč na čištění apod?
Ahoj cvičíte někdo ve volném čase doma?Máte třeba nějaký stroj?
Holky, máte tip, co by chlapovi pomohlo s erekcí?
Máte prosím někdo zkušenost s vyklízením bytu? Potřebovala bych to vyřešit nějak rychle a třeba i za dobrou cenu, proto si to zjišťuju předem.
Dobrý večer, jaké kojenecké mléko dávat v roce věku dítka, poradíte? Nebo už žádné není potřeba?
Dobrý večer, jaké kojenecké mléko dávat v roce věku dítka, poradíte? Nebo už žádné není potřeba?
Ahojky, zkoušeli jste v poslední době nějakou dobrou dietu, kterou byste doporučili? Dělám si průzkum, a chtěla bych nějakou dobrou vyzkoušet:-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.