Když má dítě problémy se zažíváním, tak jaké mléko by jste mi doporučily?
Máte někdo filtr na pitnou vodu? Od koho a jaký koupit aby byl opravdu kvalitní? Předem děkuju za všechy rady a sdílení zkušeností.
Máte někdo filtr na chlór do sprchy? Dcera je ekzematik a tak jsme si říkali že by jí tohle mohlo pomoct když se má vyhýbat chlóru. Budu ráda za tipy, děkuju.
Dobrý den, narazila jsem na dobré recenze na krémy od značky Český kaviár. Poradíte - nemáte někdo s kosmetikou osobní zkušenost?
Pomohla vám někomu od bolesti výživa na klouby? Mohu se případně zeptat která?
Při kterém cvičení se dá hubnout zdravě? Jaká je vaše zkušenost?
Kde výhodně zařídit pojištění na koupený dům? Máte zkušenost? Můžete mi poradit, kam zajít?
Které mlsání je dobré a zdravé pro děti? Co jim dáváte nejraději třeba i jako svačinky do školy?
Máte někdo prosím nápad na dobrou hračku pro tvořivé dítě? Co pořídit?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.