facebook
Dobré ráno, je středa 16.7.2025 a svátek slaví Luboš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
ratka | 31.07.2023 14:22 | ID: 874

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, od kolika měsíců jste začaly podávat dětem příkrmy? Vařily jste si je samy, nebo jste je kupovaly?

HancaN | 11.12.2024 22:59 | ID: 876

Ahoj, mám desetiletou neteč a potřebovala bych poradit, nevím co bych jí měla koupit pod stromeček.Mám syny a tak vůbec netuším, co malým slečnám líbí

Lira | 19.03.2014 14:36 | ID: 878

Ahoj, máte někdo zkušenosti s odběrem pupečníkové krve při porodu? Slyšela jsem o tom samá pozitiva, ale je to poměrně drahé

seminka | 30.05.2022 05:56 | ID: 880

Jaký používáte prací prášek na věci pro miminko? A raději v tekuté nebo práškové formě? Díky za názory.

Wandysek | 17.04.2024 09:14 | ID: 882

Ahoj,jakou používáte dětskou kosmetiku? Byla mi doporučena něm. značka Bübchen,která má být i přírodní

Mirka | 30.03.2021 12:28 | ID: 890

Ahoj, jak velkou postýlku jste pro mimčo pořizovali? Na výběr je klasická velikost 120x60 a vedle toho ještě větší 70x140, neumíme se rozhodnout. Větší by mohla vydržet delší dobu. Pořizovali jste k postýlce i kolíbku nebo košík?

terezka | 24.03.2014 15:41 | ID: 904

Ahoj, zajímalo by mě, kdy jste se hlásily do porodnice a jestli je jisté, že vás vemou?

Laura | 14.05.2017 17:17 | ID: 905

Ahoj maminky, nevíte o nějakém cvičení pro malé děti? Mám děti dvě a tomu menšímu je teprve 3 a půl, ale já bych potřebovala aby mi někam do kroužku tak jenom jednou týdně vzaly děti obě, abych v tu dobu stihla něco vyřídit apod. a oni se trochu osamostatňovaly. Takže nevíte o něčem takovém v Praze?

Denourek | 12.04.2016 07:00 | ID: 909

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, syn má na krku již několik dní zvětšenou uzlinu. Nemá teploty ani jiné obtíže, nevíte čím to může být? K lékaři se mi nechce, teploty nemá a na nic si neztěžuje.

zalozka