Kde se dají darovat vajíčka a jaká klinika nebo nemocnice je opravdu dobrá, kam bych se nemohla bát jít?
Ahoj, hledám si nějaký online kurz kreslení. Doporučíte jaké stojí za to? Díky moc :)
Nemáte nějaký tip kam bych se mohla podívat po nějakém malém pěkném dárečku? Chtěla bych se kouknout někam kde je velký výběrMoc díky za tipy:-)
Prosím prosím moc o radu, co vám nejvíc pomohlo na vrásky? S čím máte dobrou zkušenost?
Máte problémy s ekzémy? Já se s tím potýkám už delší dobu a nic moc mi na to nikdy nezabralo.. :-( Nemáte nějaký tip co vám pomohlo??? Budu ráda za každou radu dík
Ahoj, používáte nějaké sérum na řasy? Mám dost řídké a krátké řasy.. Existuje na to něco co by mi pomohlo??? Díky za vaše tipy:-)
Můžete mi někdo doporučit kvalitní bazén s rozumnou cenou? Cca tak do 10 tisíc?
Ahoj holky, no, tak jako léto je za chvíli tady a já už mám docela osypky z toho, že se musím dostat do formy do plavek. Jaké jsou ještě možnosti takto na knop?
Ahoj holky, měla bych dotaz na jednu dietu. Chtěla bych zkusit proteinovou a koukala jsem na možnosti a zaujala mě dieta https://www.ketofit.cz/. Máte s touto prosím zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.