Dobrý den, za dva měsíce se konečně budeme stěhovat do našeho nového domu. Teď bych potřebovala rychle nakoupit spotřebiče a vybavení. Poradil by mi někdo, kam se po tom podívat prosím?
Dobrý den, byla jsem několikrát na dovolené v koupacím sudu, ale i ve vířivce. Přemýšlím, že bych si jedno z toho pořídila domů. Můžete mi poradit co je na provoz lepší?
Nevěděly by jste kde mají pěkný texti do domácnosti ? Chtěla bych pěkný velikonoční ubrus nebo aspoň běhoun, ale co mi prošlo rukama, tak nic moc.
Pěkný den :) Holky, já mám poporodu docela dost problémy s vlasy. Hodně mi prořídly. Máte taky tento problém? Jak jste ho vyřešily?
Ahoj holky, tak máme konečně jaro. Já jsem nadšená :) No, ale potřebuju poradit... Ráda bych oživila náš byt nějakými doplňky. To, co mají v obchodech se mi nějak nelíbí. Máte tip, kde bych sehnala hezké, kvalitní a designové kousky?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak řešíte ochranu proti klíšťatům u pejsků? Co se vám osvědčilo? Co opravdu pomáhá a zabírá?
Ahoj holky, jak se staráte o stravu vašeho mazlíčka? Jaké doplňky stravy kupujete?
Ahoj, chtěla bych se zeptat... máte tip, kde koupit kvalitní kratom? Na jakém shopu ho kupujete? Nebo kam pro něj chodíte?
Ahoj holky, chci si koupit clipy... Kde koupím opravdu kvalitní? A kde mají veliký výběr? Koukala jsem se na shop clip-in-vlasy.eu a ten mě teda zaujal moc. Máte s ním zkušenost? Díky moc za info.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.