Kupujete pro své děti kvalitní oblečení nebo se při výběru zaměřujete jen na cenu?
Jaké šperky nosí nejraději vaše dcery? Můžete mi poradit s výběrem šperku pro dceru, které je 15?
Jaké šperky nosí nejraději vaše dcery? Můžete mi poradit s výběrem šperku pro dceru, které je 15?
Jak se vybírají matrace pro děti? Jak mám koupit matraci, která bude opravdu kvalitní matrací? Zvládnete mi prosím poradit?
ahooj, chtěla bych něco s přítelem a pár kamarády podniknout, ale nenapadá mě co, chtěla bych je překvapit nějakým dobrým nápadem.. Máte nějaký tip co podniknout? :-)
Ahojky, narazila jsem na e-shop ekondomy.cz Je to Dobrý eshop? Jaký s ním máte zkušenosti??
Čaukyy, začínám se koukat po nějakém dárku na Valentýna.. Né že by jsme to s partnerem nějak moc přožívali ale vždycky si dáme něco malého jako pozornost.. A letos to chci mít v předstihu tak jestli nemáte nějaké tipy. Jestli si dáváte s partnerem nějaký dárek na tento svátek a popř co.. budu ráda za tipy :-)
Ahojj, jak je to s darováním vajíček, co všěchno musím splňovat a kam nejlépe zajít?
Ahooj, narazila jsem na eshop milujubio.cz co si o něm myslíte? Moc se mi tam líbí co nabízí, mám ráda přírodní kosmetiku a další eko věci apod.. máte s tímto eshopem někdo zkušenost?? Díky
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.