Holky máte doma stepper? Jakou zkušenost s tím máte? Jak si mám domů vybrat dobrý a kvalitní stepper?
Jakým způsobem se nejlépe ovlivňuje správná hladina cukru v krvi? Poradíte mi prosím, jak si držet správnou hladinu cukru v krvi?
Jak se dá rychle zlepšit imunita? Jakou máte zkušenost? Poradíte mi, které vitamíny mohou zlepšit imunitu?
Rozmýšlím se, jestli pro rodinu pořídit na zahradu vířivku nebo koupací sud. Co myslíte? Co je lepší?
Ahoooj. potřebuju poradit jakou dieta abych opravdu a účinně zhubla.. Už sem zkoušela všechno možný, tak jestli budete mít nějaké tipy a vlastní doporučení, tak budu ráda :-)
Zdravím, chci se trochu poradit. Mám za sebou 2 děti a další už neplánujeme. Obě jsem kojila docela dlouho a moje prsa se mi teď vůbec nelíbí. Přemýšlím o plastice. Jakou máte zkušenost?
Celá rodina rádi mlsáme chci, aby bylo mlsání zdravé, hlavně u dětí. Zkušenost a tip prosím?
Poradíte mi prosím, jak a kde vybrat kvalitní nosítko na miminko? Jakou máte prosím zkušenost s výběrem?
Za jakou dobu se vám zase podařilo získat zpátky chuť na sex po porodu? Jakou máte zkušenost prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.