Můžete mi prosím někdo poradit, kde mám vybrat kvalitní dětské oblečení? Moje vnučka bude mít letos jeden rok a já bych ji chtěla koupit něco nového.
Myslíte si, že je vhodné dávat dceři k 16 narozeninám šperk jako dárek? Bude si toho vážit nebo je to ještě brzo?
Prosím pěkně, nevíte jak je to u soukromých školek v Praze, zda berou i v průběhu školního roku ?
Doporučíte mi prosím z jakého materiálu pořídit nové přikrývky? Moje dcera v noci hodně kýchá, tak chci zkusit kompletně vyměnit ložní prádlo, jestli to třeba není tím.
Nemáte prosím zkušenost s tím, jak voní a jak dlouho vydrží svíčky Veynero ?
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo, kdo používá na čištění pleti nějaké přístroje a byl by mi schopen poradit jestli má cenu do toho investovat a pořídit je či nikoliv ?
Máme s manželem koupené nové celkem drahé auto. Potřebovala bych vědět, jak se dá auto opravdu dobře zabezpečit? Jak fungují vyhledávací systémy?
Potřebovala bych radu, jak a kde mám vybrat ostré a kvalitní nože?
Když si chci koupit kvalitní pánev do kuchyně, tak co mi poradíte? Je rozdíl v množství potřebného tuku dle povrchu pánve?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.