Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s koupacím sudem? Jestli ho máte někdo doma a pravidelně ho používáte?
Máte prosím zkušenost, kde výhodně uzavřít pojištění domácnosti a nemovitosti? Ve které pojišťovně se to vyplatí?
Holky potřebovala bych poradit, jak bych mohla zabezpečit auto? Máme koupené dražší auto a opravdu bych byla nerada, kdybych o své našetřené peníze v autě přišla… Kamarád mi říkal něco o gps vyhledávání, že bych si pak byla schopná auto sama vystopovat?
Holky chtěla bych se zeptat na osobní zkušenost s cukrovkou. Jak se vám daří co nejlépe držet správnou hladinu cukru v krvi?
Zdravím, prosím řeším problém s tím, že mám celkově špatnou imunitu. dokážete mi poradit někdo, jak s tím bojovat?
Na jakém posilovacím stroji se vám podařilo doma nejlépe hubnout?
Můžete mi někdo prosím poradit, jak zastavit padání vlasů? Co na to funguje?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli mi můžete někdo doporučit, kde bych mohla koupit kvalitní čokoládu?
Vybíral jste prosím pěkně někdo 3D pero? Jakou máte zkušenost? Podle čeho to vybírat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.