Ahojky, u nás v rodině se vyskytuje onemocnění štítné žlázy. Má jí babička, teta i sestřenice a sníženou funkci mám i já. Doktoři na to přišli dost pozdě, takže beru celkem silný Letrox a o problémech s tím spojených ani nemluvim. Nevíte někdo, od kolika let by měly jít malé děti na vyšetření štítné žlázy, pokud jí má sama matka? Přijde mi, že na to někteří pediatři pěkně kašlou...
Ahoj holky mám na Vás dotaz, respektivě pouze na Liberečačky. V rodině máme svatbu, ale hodn na rychlo a já mám zařídit oslavu. Mají to už tento pátek. Nevíte někdo o nějaké hezké restauraci? Moc děkuju
Ahoj mám na Vás dotaz nebo spíš bych chtěla znát Váš názor na to, jestli koupit pejska do domácnosti k jednomu malému 3 letému dítěti a pak k malému miminku? Nebyl by to žádný velký pejsel, spíš pudlík. Díky za názor.
Ahoj, mám na Vás všechny dotaz. Zda byste si po potratu nechali říct pohlaví miminka. Já vím, že bych o těchto věcech asi neměla přemýšlet v těhotenství, ale moc ráda bych znala váš názor.
Ahojky, používá někdo z vás doma ty chrániče na rohy kvůli dětem? Nebo jen dáváte pozor, aby neběhaly po bytě a neupadly na něco ostrýho?
Ahojky, napadlo mě, jaká je podle vás míra zapojení rodičů do školních povinností dítěte, který nastupuje na sřední školu? Někteří rodiče to až moc hrotí, dítě nutí do učení, platí jim doučování a oni tím pádem nemají žádnou vůli ani ambice něčeho dosáhnout nebo se někam dostat. Na druhou stranu, uplně na to kašlat asi taky není dobrý..máte s tím někdo zkušenost?
Ahojky, máte někdo zkušenosti s častým zánětem středního ucha u batolat? Máte nějaký tip, jak tomu alespoň občas předejít? děkuji
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Kamarádka je těhotná a je v neschopnosti. Doktor jí napsal vycházky, je to možné? Když já jsem byla těhotná, taky jsem byla na neschopence, ale vycházky jsem určené neměla. Přijde mi to zvláštní, vždyť nemá angínu nebo něco takového, jen nemůže být v práci,kvůli tomu, že prostředí u ní v práci je zdraví škodlivé. Jaké máte zkušenosti?
Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat, jaký máte názor na mobily u dětí? Případně od kolika let si myslíte, že by dítě mělo mít vlastní mobil? Díky za názory.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.