Kde objednáváte hračky pro děti pod stromeček? Potřebovala bych hlavně inspiraci, abych věděla co koupit pro děti.
Podle čeho se rozhodnout, kde si uzavřít životní pojistku? Abych to nevybírala jen podle ceny?
Holky, co dáváte letos maminkám k vánocům? Já bych šla ráda cestou kosmetiky nebo kosmetického ošetření. Máte prosím tip?
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jak se staráte o svou pleť? Co na ni používáte? Jakou kosmetiku? A máte oblíbenou nebo kupujete pleťové krémy podle ceny v obchodě? A co ošetření pleti? Podstupujete?
Ahoj, prosím, kde kupujete respirátory?
Ahoj. Příští rok se chystám na operaci prsou v Praze. Našla jsem celkem dobrý recenze na pána doktora Mrňu v Yes Visage. Chtěla bych nějaký přirozený implantáty - Dokonce jsem myslela, že bych šla jenom na modelaci. No ale to asi nechám na doktorovi co a jak. Budu ráda za vaše zkušenosti s panem doktorem, popřípadě i s celkovou zkušeností s klinikou.
Holky, kde bych koupila krásnou a originální košili pro chlapa? Chci to jako dárek k vánocům, takže peníze moc nehrají roli. Opravdu si připralitím za kvalitu.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou přikrývku je hodné pořídit jako novou? Doma jsem měla několik let staré po babičce, ale už bych je chtěl vyměnit.
Kde si necháváte dělat trička na rozlučku se svobodou prosím ? :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.