Ahoj maminy, chtěla jsem se Vás zeptat: dáváte miminkům dudlík? Četla jsem že se to vůbec nedoporučuje kvůli zoubkům. Jaký na to máte názor?
Ahoj, ráda bych vám doporučila muzikál Kapka medu pro Verunku. Byli jsme na něm celá rodina a moc se nám to líbilo. Krásné texty i hudba, prostě super.
Ahoj holky necháte si říct co budete mít? Jestli holčičku nebo chlapečka? My si to říct necháme a už se na to moc těšíme.
Ráda bych se zeptala zda má někdo zkušenost s homeopatiky na tvorbu mateřského mléka. Né že bych je zatím potřebovala, ale říkám si radši se budu info dřív než to pka honit na poslední chvíli. Moc děkuju
Ahoj holky vyskytl se nám v rodině (né úplně u nás doma, ale v blízkém příbuzenstvu) únos dítěte. Stále ještě manžel od tety (jsou v rozvodovém řízení) si ber děti třeba na celý víkend a ani neřekne kam jedou apod no a teta je celá ustrašená jestli jsou v pořádku apod. Dá se vůbec proti tomu bránit?
Ahoj maminky, mám dotaz nemáte někdo tip na bezlepkovou kuchařku? Kamarádky syn je celiakik, nemá vůbec představu jak mu správně vařit. Díky za tipy.
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat, dáváte si v restauraci k pití kohoutkovou vodu? Měla by být zdarma, či za mírný poplatek? Já i moje děti pijeme čistou vodu a když jdeme do restaurace, žádám tedy džbánek s kohoutkovou vodou. Je zajímavé jak se s tím v různých restaurací potýkají. Někde džbánek hned donesou a voda je i zdarma k jídlu. Také znám jednu restauraci, kde za džbánek vody chtějí bez mála 50,-, to mi přijde příšerné, tak v takovém podniku mě tedy už nikdy neuvidí. Jaké máte zkušenosti?
Jaký máte názor na spaní miminka s rodiči na velké posteli? Někde jsem četla, že je pak miminko klidnější a lépe spí. Ale bojím se, že pak by pak byl problém, aby si zvyklo na svou postylku.
Ahoj, chci se zeptat, jestli doma používáte filtrační konvici a jestli dáváte vodu z ní i dítěti? Nebo preferujete obyčejnou vodu z kohoutku? Chceme si konvici koupit, našla jsem si o ni článek, tak mě jen napadlo, jestli to dítěti nebude vadit, ačkoliv počítám, že snad ne. Článek je tady: http://www.dommo.cz/Magazin/Clanky/Filtracni-konvice-nejsnazsi-cesta-k-lahodne-pitne-vode
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.