Máte někdo filtr na pitnou vodu který dokáže filtrovat na kvalitu kojenecké vody? Díky za reakce
Co se vám osvědčilo za pomůcky? Hlavně aby byly spolehlivé a diskrétní? Děkuju za odpovědi a vaše další zkušenosti s inkontinencí.
Mám problém s hodně suchou a svírající kůží. Po namazání se mě kůže za chvílí zase svírá a svědí. Poradíte něco co opravdu dobře a hloubkově hydratuje, co se vám osvědčilo?
Myslíte si, že je dobrý nápad si do novostavby plánovat na vytápění krbovou vložku?
Holky pijete čaj na podporu laktace při kojení? Může to opravdu hodně pomoci?
Malé se dělají takové suché místa na obličeji, narazila jsem na BetaDerm krém, máte někdo zkušenost?
Co se vám osvědčilo na opruzený zadeček? Narazila jsem na BetaDerm, máte zkušenost?
Dobrý den, zajímalo by mě jestli jste po užívání rakytníku nějakým způsobem zaznamenali zlepšení imunity a nebyli jste tak často nemocní ?
Dobrý den, koupila jsem pro sebe a dceru ojeté auto, které by však potřebovalo nové pneumatiky. Můžete mi prosím poradit, jaké vybrat na takové rodinné auto?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.