Ahoj, sháním nějakou stylovou stolní lampu do obýváku ale žádná se mi nelíbí tak budu ráda když budete sdílet tipy na osvědčený e-shopy :)
Ahoj, koupili jsme nový byt a dovybavuju kuchyň, hledám nějaký stylový doplňky jako dózy, hrníčky apod. Chtěla bych něco originálního a osobitýho tak jestli máte tipy kam se podívat budu ráda :-)
Ahoj, kde si kupujete vůně do auta? Hledám nějakou kvalitní která bude fakt příjemná, díky :-)
Máte někdo zkušenost se seni inkontinenčníma pomůckama viz https://www.care4you.cz/ ?
Baby, doporučte mi nějaký výkonný a pěkný smoothie mixér, nejlépe kde jsou součástí i ty cestovní flaštičky :)
Prosím jak uvolnit doma ucpaný odpad? Zkoušela jsem už opravdu všechno, ale odpad je stále ucpaný.
Sháním filtr na pitnou vodu, který dokáže přefiltrovat vodu na kojeneckou, doporučíte? Dívala jsem se na nabídku firmy Dionela, líbí se mi že jde o českou výrobu, tomu bych určitě důvěrovala víc než nějakým dováženým filtrům, nemáte někdo zkušenost?
Která volba je podle vašeho názoru lepší. Ojetá Octavie nebo nová fabie zhruba ve stejné cenovce?
Prosím je některá kloubní výživa určená přímo pro sportovce? Nebo lidi s větší zátěží?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.