Ahoj, ráda bych mamce udělala radost a koupila jí na Vánoce kvalitní kosmetiku, dělám jí takový větší balíček a chci tam ještě nějakou péči o pleť, vzhledem ke stavu pokožky v jakém ji moje mamča má, tak bych potřebovala něco na citlivou pleť :).
ahoj, s čím si hrají vaše tříleté děti ? syn bude mít tři roky a já už si nevím rady s tím, co mu pořád kupovat, tak budu ráda za jakoukoliv inspiraci
Ahoj holky, jakou firmu máte u elektřiny a plynu, nemůžeme se nějak rozhodnout ke komu 
Ahoj ráda bych udělala pro manžela nějaké erotické překvapení,ale nevím kde začít.
S jakými jesličkami v Praze máte prosím výbornou zkušenost ?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je k dostání nějaká zdravější alternativa chipsů ?
Nevíte jaká je zdravější varianta zahuštění omáček ? Konkrétně kuře na paprice nebo svíčkovou bych si hrozně ráda dala, ale nejsem zastánce zahušťování pomocí mouky a nějak jsem nepřišla na nějakou chutnou formu zahuštění, aby to v tom pokrmu nešlo pak poznat.
Ahoj ráda bych začala doma cvičit u tv.Máte s tím někdo zkušenost?Vůbec nevím co si mám koupit.
Ráda bych se poradila ohledně smoothie mixéru, chci si ho pořídit, protože od nového roku se chci pustit do diety, už jsem si našla recepty na koktejly, ale potřebuju zjistit jestli je potřeba při výběru na něco dávat pozor nebo je jedno, od jaké značky ho pořídím ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.