facebook
Dobré odpoledne, je pátek 20.6.2025 a svátek slaví Květa

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nelisa | 10.08.2016 08:14 | ID: 347

Ahoj, jsem v prvním trimestru a udělaly se mi takové zvláštní skvrny na bříšku po stranách. Nenapadá někoho, co by to mohlo být?

Jarka | 01.12.2020 09:02 | ID: 350

S tím nemám zkušenosti, ale naše malá má nejraději košíček s kolíčky na prádlo. Vyndává a zandává, hrozná legrace.

bara | 21.03.2014 18:49 | ID: 356

Ahoj holky, mám dotaz. Mám 5-ti letého kluka a v noci se počůrává. Ikdyž ho v noci budím, stejně je ráno mokrý. Poraďte prosím. Máte s tím někdo zkušenost? Díky za odpověď.

Evča | 13.08.2013 19:45 | ID: 368

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už jste některá darovala pupečníkovou krev, či o tom uvažujete?

bobina | 21.01.2023 10:13 | ID: 385

Ahoj, vrátili jsme se z dovolené u moře a můj syn si stěžuje na bolest ouška, bolesti začaly už na dovolené, ale teploty neměl, tak jsem mu dávala jen léky na bolest. Po příjezdu domů je to trošku lepší, ale občas ho to ještě zabolí. Nevíte co by to mohlo být? Na zánět středního ucha to navypadá. Teploty taky nemá, má s ním jít k lékaři? Díky za rady.

HadekTana | 29.02.2024 20:30 | ID: 387

Ahoj, právě řeším dilema : aktovka nebo batoh? Máme budoucího prvňáčka a tak vybíráme tašku do školy. Musím uznat, že vybrat tu pravou je fakt těžký. Na trhu je velké množství jak designů tak barev. Ale hlavní problém je tedy vedle ceny i zvolit správný tip. Musím přiznat, že školní brašnu za 3000 Kč kupovat fakt nemůžu a ani nechci.Taky nechci aby můj syn při cestě do školy vypadal jak šnek s domečkem na zádech, nebo aby to vypadalo, že po chodníku jde batoh s nožičkama.Tak prosím poraďte batoh nebo aktovku.

Jarka | 15.10.2018 16:54 | ID: 398

Ahoj holky, nemáte prosím někdo problémy s astmatem? Vždycky jsem byla alergik ale nikdy jsem se až takhle nedusila. Teď v těhotenství nějak nevím co brát proti alergii tak se to možná zhoršilo. Děkuju za radu.

Kaaa | 08.05.2020 10:40 | ID: 399

Ahoj holky, v sobotu v týdnu jsme byli s manželem na nákupech v praze v malvíkovi a musím to vřele doporučit. Paní byla naprosto super a dobře nám poradila jak s kočárkem a tak s postýlkou. Dokonce nás ani do ničeho nenutila. tak sem se sVáma chtěla podělit o zkušenost.

Olinka | 02.10.2024 09:54 | ID: 400

Ahoj chtěla jsem se zeptat a hlavně rozjet tohle téma abych měla inspiraci. jaké máte plány s vašim pokojíčkem co se týče rozložení nábytku apod. Jak se říká víc hlav víc ví.

zalozka