Zdravím, chtěla bych se zeptat na doporučení, jak teď přes zimu ideálně bojovat s vlhkostí v bytě prosím?
Zdravím, chtěla bych se zeptat na doporučení, jak teď přes zimu ideálně bojovat s vlhkostí v bytě prosím?
Zdravím, chci se zeptat zda tu máte někdo za sebou výběr vybavení do koupelny. Potřebovala bych radu ohledně vany a umyvadla. Kde to vybrat, aby to dlouho vydrželo?
Ahoj holky, prosím o radu máte doma někdo ten koš, co se sám otevře, když mávnete rukou? Chtěla bych ho pořídit mamce k Vánocům a nejsem si jistá, jestli to opravdu funguje dobře. Zajím mě hlavně jestli se to víčko neotvírá samo. Máte s tím někdo zkušenost? Budu ráda za jakékoli postřehy ????
Ahoj holky, máte prosím tip kde sehnat nějaký hezký vánoční povlečení. Ideálně ať je i příjemný na dotek a nevypadá jako že se skoro rovnou po prvním vyprání zežmolkuje? Možná blbě koukám po obchodech, ale pokaždý narazím buď na samý kýče, nebo pevný "kartonový“ materiály.
Ahoj holky, sháním nějaké tužidlo na blond vlasy, který fakt dobře drží a zároveň tlumí ty žlutý odlesky. Co vám nejvíc sedí? :-)
Ahoj holky, s manželem sháníme nějakou pevnější postel s úložným prostorem pro syna. Už chodí na druhej stupeň. Chceme mu ji pořídit teď k Vánocům. Hodíte některá nějakej tip?
Náš strop je max tak desítka.
Ahoj maminky, jaké jsou vaše oblíbené prostředky na úklid? U vánočního uklidu jsem byla rozčilená, že hlavně na podlaze vůbec nejde poznat, že jsem ji drhla hodinu. A něco na provonění bytu? Difuser?
Holky, prosím vás, nemáte někdo zkušenost s nějakým kurzem, kde by se daly dělat věci s miminky i profesně? Čím víc jsem doma s malou, tím víc mě to táhne tímhle směrem. Zajímalo by mě něco smysluplnýho, ne jen „hlídání dětí“. Budu ráda za tipy (původně jsem zdravotní sestra).
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.