Dobrý večer, dcerka je v první třídě, hodně jí teď vyrostla noha a já zase sháním bačkůrky. Poradíte prosím, kde je objednat nejlépe na internetu? Prosím o tip na spolehlivý e-shop.
Dobrý večer, moc prosím o doporučení na dobrý a hlavně účinný doplněk stravy na klouby? Co se Vám osvědčilo užívat?
Můžete mi někdo poradit, co vám pomohlo na padání vlasů? Už nějakou dobu mi hodně padají, mám je hodně zničené z barvení, pořád zkouším nějaké přípravky ale marně...
Ahoj maminka, napište sem prosím tipy na zajímavá místa a atrakce pro děti v Praze. Děkujíí
Dobrý den, já jsem tak nějak podědila jezírko v domě po babičce a dědovi, protože jsem se tam nastěhovala. V minulém roce nebyl moc čas se o to starat, protože jsem měla dost práce s rekonstrukcí domu. Teď bych ho však chtěla dát dohromady. Jaké přípravky se nejčastěji používají pro pročištění jezírka?
Dobrý den, já jsem tak nějak podědila jezírko v domě po babičce a dědovi, protože jsem se tam nastěhovala. V minulém roce nebyl moc čas se o to starat, protože jsem měla dost práce s rekonstrukcí domu. Teď bych ho však chtěla dát dohromady. Jaké přípravky se nejčastěji používají pro pročištění jezírka?
Zdravím, prosím o zkušenosti s plastickou operací prsou - zvětšením. Budu ráda za komentáře a doporučení.
Kdo máte prosím a jakou zkušenost ohledně výběru rodinného auta? Vybíráme ojeté auto, a tak se chci zeptat kde se dívat?
Zdravím, prosím chtěla bych v rámci lepší bezpečnosti dát kameru před dům. Kdo máte s pořízením kamery zkušenosti a dokážete mi poradit jakou vybrat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.