Kdo mi dokážete prosím poradit ohledně výběru ojetého auta v dobrém stavu? Myslíte, že se ještě vyplatí se zajímat o ojetá auta ze zahraničí?
Už nějakou dobu řešíme pojištění domácnosti. Můžete mi prosím poradit, kde se vyplatí ho zařídit? U které pojišťovny?
Kdo máte prosím zkušenosti ohledně vyřizování pojištění na auto? U které pojišťovny ho hledat za rozumné peníze?
Dobrý den, jaká podpora erekce u vašich mužů fungoval nejlépe? Můžete mi někdo prosím poradit? Jak pomoci muži k tomu, aby mu to zase pořádně fungovalo?
Holky prosím, jak dlouho se vás držela nechuť k sexu po porodu? Můžete mi říct, jestli je normální, že ani rok po porodu stále nemám chuť na sex?
Zdravím, mohu se zeptat kdo máte zkušenosti s používáním bezchlorové chemie do bazénu? Mě to právě vadí používat chemii s chlorem, protože to pak z vody cítím a popravdě se mi tam nechce vůbec chodit...
Jak si dlouhodobě snížit vysoký krevní tlak? Máte na to prosím nějaký návod?
Holky, prosím - jsou nějaké menstruační kalhotky, které jsou sexy? Prostě v nich vypadáte dobře, i když máte menstruaci?
Dobrý den, žena - jaké povlečení je za Vás TOP, aby vydrželo dlouho krásné a nemizely barvy po vyprání?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.