facebook
Dobré odpoledne, je čtvrtek 26.6.2025 a svátek slaví Adriana

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Radka1980 | 25.03.2025 23:32 | ID: 48603

Dobrý den, poradíte mi někdo prosím, podle čeho se vybírá nová školní aktovka? Jakou máte s výběrem ostatní prosím zkušenost?

Jilkova777 | 24.01.2025 12:58 | ID: 48604

Máte prosím někdo za sebou kompletní rekonstrukci koupelny? Můžete mi poradit ohledně zbudování sprchového koutu do úrovně podlahy prosím? Jak to udělat nějak rozumně?

Radka1980 | 22.04.2025 15:13 | ID: 48605

Ahoj, můžete prosím doporučit osvědčený e-shop s kvalitními a moderními šperky?

HadekTana | 25.01.2025 21:22 | ID: 48608

Ahoj, jdu si pro radu. Chceme koupit k posteli zábranu a bdu ráda za vaše zkušenosti. Nechceme nic přehnaně drahého, ale aby to bylo funkční a bezpečné. Děkuji za reakce :)

Jaruška | 24.01.2025 22:26 | ID: 48610

Ahoj maminky, můžete mi poradit kdy je dobré začít nosit miminko a jestli je lepší nosítko nebo šátek? Osobně se přikláním k nosítku, kdybyste mi i poradili jaké, budu moc ráda. Malá má 2 měsíce.

Terka | 25.05.2025 15:45 | ID: 48612

Holky, dozvěděla jsem se, že pleti nestačí přípravky anti-age, čím dál víc se mluví o SPF. My jsme to doma nikdy neměli, mamka to nikdy nepoužívala. Když si budu nějaký vybírat, mám se dívat po něčem konkrétním s ohledem na věk? Nebo jsou všechny na jedno brdo?

Kozlickova | 20.01.2025 11:24 | ID: 48629

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli některá z vás používá erotické hračky a jaké máte s nimi zkušenosti? Ráda bych je vyzkoušela, ale nejsem si úplně jistá, co by pro mě bylo nejlepší. Máte nějaké oblíbené kousky nebo doporučení?

Nikoleta | 19.01.2025 15:18 | ID: 48679

Ahoj holky, máte nějaké tipy na péči o zuby u psa? Můj pes má tendenci k tvorbě zubního kamene, a tak bych ráda začala více dbát na pravidelnou ústní hygienu. Používáte nějaké speciální pasty, kartáčky nebo jiné produkty, které vám pomohly? Budu ráda za vaše zkušenosti a doporučení. Díky moc! ????

Marky4 | 29.01.2025 08:28 | ID: 48684

Čauky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s prodlužováním vlasů. Jaká metoda vám přijde nejlepší? Měla jste některá dlouhodobý efekt, nebo to nějak ovlivnilo kvalitu vašich vlasů? Zajímá mě, jaké máte zkušenosti s různými metodami, jako je keratin, clip-in nebo jiné, a jaký je rozdíl v údržbě.

zalozka