Dobrý den, holky já bych se chtěla zeptat co vám pomáhá k tomu se pořádně vzrušit? Já mám totiž v poslední době opravdu problém s tím, abych se dokázala odvázat a byla pořádně nadržená zase. Poradíte mi prosím?
Dobrý den, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost ohledně používání skryté kamery k odhalení zloděje v kanceláři? Jakou použít tedy do vnitřního prostoru?
Pěkný den přeji, můžete mi někdo poradit prosím, u koho bych mohla pojištění domu sjednat tak nějak co nejvíc výhodně?
Mohu prosím dotaz, zda jste někdo řešil kulaté zásuvky a vypínače? Kde je případně sehnat by mě hodně zajímalo?
Pěkný den přeji, plánujete někdo novou fotovoltaickou elektrárnu příští rok nebo už ji máte? Jak je nejlepší řešit přetoky? Máte zkušenost?
Ahojky, k letošním vánocům jsem si řekla že si splním sen a daruji si i s pomocí rodiny nová prsa. Uvažuji o tom už hrozně dlouho a teď jsem se odhodlala. Ráda bych ale na zvětšení vlastním tukem, kdy se dělá i liposukce. Podstoupil to tady někdo? Pokud ano kde a jaký je výsledek? A samozřejmě budu ráda i za negativní zkušenosti. Děkuji
Můžete mi prosím poradit ohledně budování a podpory správné orální mikroflóry? Co na to dokáže opravdu pomoci?
Pěkný den přeji, prosím nechával jste si někdo dělat DNA test ohledně zdraví, tedy celkovou diagnostiku svého zdravotního stavu?
Může mi někdo prosím poradit, jak se dokonale zbavit bolestivé menstruace? V poslední době mě totiž už opravdu hodně trápí a já nevím úplně co s tím....
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.