Dobrý večer, prosím, co se Vám osvědčilo na začátku těhotenství na nevolnosti a zvracení? Funguje vůbec něco?
Poradíte mi prosím, co nejvíce pomáhá na suchou kůži prosím? Jak kůži co nejlépe hydratovat?
Našla bych tu někoho, kdo by mi poradil něco účinného na ekzém u dětí prosím?
Zdravím, mohu mít prosím dotaz? Jaké noční prádlo je vám nejvíce pohodlné? Co nejvíce využíváte na spaní?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat kdo jste se svým chlapem řešil problém s jeho erekcí? Jak mu pomoci?
Zdravím, pustila jsem se s manželem do rekonstrukce našeho domu a chtěla bych se zeptat. Máte zkušenosti s pořízením kulatých zásuvek a vypínačů? Jste spokojení s tím jak to vypadá?
Kdo mi poradíte prosím, ke komu si přepsat odběr elektřiny? U koho to vychází co nejvíc rozumně?
Jak na zdravou ústní mikroflóru? Stačí si pravidelně čistit zuby nebo co vy ostatní používáte?
Ahojky, existují nějaké přírodní doplňky stravy, které pomáhají se zvládáním stresu? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Děkuji předem
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.