Ahoj holky, kam rády chodíte na kávu? Případně odkud objednáváte nějakou lahodnou? Budu ráda za Vaše tipy.
Ahoj maminky, po porodu nebyl čas a strašně se mi vlivem stáhnutých účesů, špatné péče zničily vlasy. Máte nějakou kosmetiku, přípravek co Vám pomohl? Moc díky.
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, kde bych mohla sehnat pro syna kvalitní a pohodlné pyžamo? Kde nakupujete?
Dobý den, jelikož se blíží Vánoce, tak už začínám řešit dárky. Chtěla bych pro svého syna elektro koloběžku. Podle čeho ji vybrat?
Ahoj, máte někdo zkušenost s opravdově nepříjemným začátkem menopauzy? Co Vám pomohlo to zvládnout?
Pěkný den přeji, můžete mi prosím někdo poradit solární zahraní světla prosím?
Maminky, máte prosím některá zkušenost s jesličkama v Praze? Kde jste spokojené s přístupem a kde se dětem v jesličkách líbí?
Můžete mi někdo prosím poradit, jak mám vybrat dobře ojeté auto? Kde se po něm podívat prosím?
Ahoj maminky! ???? Ráda bych se zeptala, jaké botičky kupujete svým dětem na tohle přechodné období, kdy už není ani teplo, ale ještě úplně zima. Venku je často mokro, takže hledám něco, co by bylo nepromokavé, ale zároveň lehčí než zimní boty. Zajímalo by mě, co máte vyzkoušené – třeba nějaké boty s dobrou podrážkou, aby neklouzaly na mokrém povrchu, ale zároveň aby byly pro děti pohodlné a prodyšné. Jaké máte zkušenosti a co byste doporučili? Díky moc za tipy! ????
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.