Dobrý den, chci se zeptat prosím kdo máte na střeše fotovoltaickou elektrárnu. Jaký způsobem je z vašich zkušeností nejlepší řešit přetoky, které elektrárna vyrobí?
Holky já už se pomalu chystám na příchod našeho vytouženého miminka. Chci se zeptat, kdo mi poradíte ohledně výběru chůvičky pro miminko?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat jakou máte zkušenost ohledně životního pojištění prosím? Jak ho vyřídit rozumně?
Dobrý den, jaké nosítko pro měsíční miminko doporučíte pořídit? Malý by se pořád nosil a já už to nedávám.
Ahoj maminky, ráda bych našla nějakou inspiraci na nějaké originální recepty pro děti, aby je to jídlo bavilo a chtěly hezky papat. Trochu s tím bojujeme a já už si moc nevím rady s tím, jak jim to jídlo ozvláštnit. Jak to řešíte vy? Budu ráda za každou radu :-)
Můžete mi někdo prosím poradit, jestli bych mohla někde sehnat kulaté zásuvky i vypínače? Kde se případně podívat?
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, zda máte někdo zkušenosti s kamenným kobercem okolo bazénu nebo na terase prosím?
Dobrý večer, poradíte prosím, kde mají na výběr hezké ubrusy? Myslím klasické, ale i třeba vánoční? Budu ráda za tipy a doporučení :)
Můžete sdílet zajímavá místa, kde jste byli v poslední době s dětma a kde to stálo za to? Moc díky
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.