facebook
Příjemnou noc, je středa 6.8.2025 a svátek slaví Oldřiška

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Minory | 11.06.2019 18:08 | ID: 1186

Ahoj všichni, nemáte prosím zkušenosti s nějakým internetovým obchodem prodávajícím bezlepkové potraviny, ale ne klasické, spíš nějaké dobrůtky a pochoutky, protože budou ty Vánoce tak chci manželovi koupit něco dobrého běžně toho u nás na malém městě moc dobrého v bezlepkovém provedení neseženeme...

MrsMagda | 26.03.2017 14:29 | ID: 1189

Ahoj děvčata, máte někdo zkušenosti s používáním Espumisanu v těhotenstvi??? Diky Nelik

Nelik | 16.12.2014 11:46 | ID: 1190

Ahoj devčata, prosím poradte, co čeká prvorodičku v prvním trimestru za vyšetření???, Kromě ultrazvuku a krve...

AnickaVolkova | 04.11.2021 23:03 | ID: 1191

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zda máte po porodu také vytahané stydké pysky? Lze s tím vůbec něco dělat? Dá se to nějak zmenšit?

HancaN | 30.06.2022 19:55 | ID: 1196

Ahoj dámy. Jaké máte rádi kabelky a kolik jste ochotné za ně utratit? Máte rádi někdo kožené? Ty jou kor drahé

Sylvinka | 11.02.2015 20:19 | ID: 1198

Pozdrav všem maminkám a budoucím maminkám. Po 2 dětech trvající mateřské dovolené se budu vracet do práce. Chtěla bych vypadat trochu k světu a vůbec se neorientuji v dnešní módě. Jak jste řešily vy návrat do pracovního procesu?

bobina | 12.03.2023 11:42 | ID: 1203

Ahoj dámy. Přemýšlím nějaký ten čas nad plastikou očních víče, ale bojím se docela do toho jít. Máte někdo s nějakou plastikou zkušenosti? Zajímá mě, zda to bylo bez problému, jestli jste rádi, že jste na to šli atd. PRostě všechno kolem, pojdte si popovídat prosím

Greplovahan | 24.08.2024 02:39 | ID: 1204

Ahojky maminy, prosim vas o radu. delaji se mi vzdycky dva roky po sobe okolo zimy takobe bile suche flicky na pazich, nevite co to muze byt? hledala jsem vsude na netu a nekde dokonce psali ze to muze byt zacinajici lupenka, ale ja se na internetu vzdy vydesim a pak jdu k lekari a nic to neni. jsem jiz objednana k dermalozoce, ale pujdu tam az za ctvrt roku ma napilno. zacalo mi to prvni zimu po porodu tak jestli to nemuze mit nejake spojeni? diky moc za rady

Donovalka | 22.01.2015 14:26 | ID: 1205

Ahoj mamči, prosím kdyby tu byl někdo z Prahy a mohl doporučit dobrého zubaře budu vám vděčná, chci odejít od toho mého a chci někoho fakt dobrého. Ale zatím jsem se bohužel setkala s tím, že většinou nové pacienty nenabírají, tak kdyby vaše doporučení i nabíralo nové pacienty, bylo by to super

zalozka