Maminy, měla bych dotaz... Docela by se mi hodilo mít po ruce nějaké drobnosti pro děti. Asi hračky nejlíp. Vždy je prostě příležitost dětem něco dát. A tak by mě zajímalo, kde se takové drobnosti dají koupit?
Ahoj holky, měla bych dotaz na Mikuláše? Co dáváte dětem do balíčku? Já bych chtěla dát něco, co děti neznají, ale nějak nevím, no :D Máte tip?
Holky, nevíte náhodou, zda existuje fajn shop, kde mají věci pro děti? Jako jasně, hračky, to zcela určitě. Ale... Byla bych ráda, kdyby tam měli i oblečení, potřeby. Vše na jednom místě, ale ceny, aby byly ok. Děkuji.
Dobrý den, víte někdo jak jednoduše dát kamery kolem domu? Hodně se kolem nás teď začal krást. Chtěla bych to zároveň dát manželovi i jako dárek na Vánoce, aby si je tam pak po vánocích mohl přidělat. Víte jak na to?
Poradíte mi někdo prosím jak na lepší erekci u chlapa? Ten můj s tím začal mít problém, ale tak nějak si to nechce přiznat a tak nás to nakonec štve oba dva...
Co všechno si odpustit a co pro tělo udělat pro přípravu na otěhotnění? Jak ze strany chlapa i ženy?
Chtěla bych se zeptat na zkušenost a názor ostatních. Vyplatí se koupi IPhone nebo vydrží to stejné co telefony s androidem?
Dáváte si pod stromeček erotické dárky? Já docela dlouho přemýšlím o tom, jestli by ho to mohlo zase nakopnout k nějakému lepšímu výkonu v posteli nebo ne... Co myslíte?
Myslíte si, že má pravidelné doplňování vitamínu C tedy smysl nebo ne? Já už opravdu nevím, už jsem toho hodně načetla a opravdu nevím, jaký si na to udělat názor?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.