Ahojky, nemáte někdo tip na dobrou erotickou pomůcku? Budu ráda za tipy, fakt nevím co si mám pořídit..
Ahojky, zkoušel někdo z vás klinika IVF Zlín? Byla mi tahle klinika doporučení a tam zjišťuju informace :-)
Ahojky, berete nějaké doplňky stravy, vitámíny apod?
Ahojkyy.. začínám hledat dárky hlavně teda pro mužské pokolení v rodině a nenapadá mě vůbec nic.. Nemáte nějaký tip? Co budete kupovat vy svým chlapům, tatínkům, tchánům apod?
Dobrý večer, poradíte - je dobrá jazyková školka v Praze? Kterou mi doporučíte?
Dobrý den, nemáte tip kde vybírat svatební cestu? Přemýšlíme spíš nad exotikou, protože se bereme v lednu a chceme do tepla.
Čistíte někdo uši za pomoci spreje? Třeba sprej vaxol jsem našla na netu, dík za tipy
Dobrý den, nemáte doporučení na eshop, kde mají velký výběr dekorací do interiéru? Zrovna se s přítelem zařizujee v novém bytě.
Ahojky holky :) No, tak jako budou vánoce a je na čase pokukovat po dárečcích pro děti :) No, ale jako. Co se tak dívám, tak některý shopy fakt neví, co by za ty hračky chtěly. Ovšem jsem narazila na shop momkids.cz, kde mají teda moc hezké věci a ceny naprosto bomba. Máte s ním zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.