Od jaké značky by jste mi doporučily legíny, co nejsou průhledné, pěkně sedí a jsou z příjemného materiálu ?
Ahoj kde nakupujete kvalitní respirátor.Ta strašná nemoc se stále šíří a já nevím kde nakoupit něco kvalitního na obličej aby mě to co nejvíce chránilo a samozřejmě i ty ostatní.
Ahojky ženy, potýkám se s menší nadváhou, chtěla bych začít něco dělat abych trochu zredukovala váhu, doporučíte mi nějakej program, nebo nějakou stránku zabývající se dietou?
Od kdy jste zařadily dětem do jídelníčku jogurty a hutnější smetanové krémy ?
Zvládl by mi prosím někdo poradit, kam v Praze do kadeřnictví? Kde se o vás opravdu dobře starají?
Můžete mi prosím poradit s výběrem terénního auta pod stromeček pro mého vnuka? Nekupoval jste to někdo, abych mu vybrala auto, které jen tak venku nerozbije? Které prostě něco vydrží?
Ahoj, je tu někdo, kdo má zkušnost s plenkami od https://www.abena.cz/? Jak se vám osvědčily?
S jakou půjčovnou lyžařského vybavení v Praze jste spokojení a mohly by jste mi ji doporučit ? Potřebuju vybavit syna, ale jelikož ho budeme na lyže dávat letos poprvé, tak potřebuju poradit s délkou lyží a celkově s tím, jaké vybavení mu pořídit.
Potřebujeme s manželem vybavit domek, který se nám konečně podařilo koupit. Máte zkušenost s objednávkou bílého elektra z okay?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.