Jak se dají ostříhat opravdu hodně zarostlé nehty? Normální nůžky se mi o to kříží a nemohu je ucvaknout...
Kde koupit v této době kvalitní cestovní kufr? Budu si ho muset objednat z internetu, ale moc nevím podle čeho vybrat kufr, který bude mít kvalitní kolečka a kvalitní zapínání?
Chtěla bych koupit pro dceru sedací pytel, máte s ním někdo zkušenost? Používáte to doma běžně? Je to opravdu pohodlné i pro dlouhodobější sezení?
Jaké kalhoty se nejlépe nosí v těhotenství? Jsem teprve ve 2 měsíci, zatím to celkem zvládám, ale už je mi vše dost těsné. Jaké kalhoty jsou nejlepší na bříško?
Dobrý den, letos se chystáme na kompletní rekonstrukci koupelny. Ta původní není zase tak stará, je to asi 15 let, co jsme ji s manželem dělali. Docela mě zklamalo, jak strašně vana zašla. Nejde to už prostě vyčistit, jsou tam skvrny a je trochu poškrábaná. To opravdu nevím od čeho...
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli některá z vás nezná firmu Al pergoly ? Popřípadě jestli jste nebyly v tom jejich showroomu v Pohořelicích ? Zajímal by mě celkový přístup a hlavně celkové zpracování pergol.
Ne často doma do něčeho kafram, ale tohle jsem musela nadhodit, protože jsem si říkala, že by se nám to mohlo hodit. Na IG jsem viděla u jedný holčiny ve feedu, co sleduju, příspěvek o zelené elektřině od bezDodavatele, sleduju jí protože je podobně naladěná jako já a celkově se mi líbí co poustuje včetně nadšení do ekologie, ale nic přehnaného ..takže jsem právě doma říkala, že bychom mohli energie přesunout semka jednak kvůli úspoře peněz ale i přírodě, ale teda ještě bych ráda zjistila jestli už od nich někdo energie berete a jestli vše probíhá jak má. Díkes.
Ahojky holky :ú Kde v této době nakupujete modu? Jaký e-shop se vám osvědčil? Díky moc za info a za rady :)
Holky, fotíte rády? Já docela jo, ale jednak na kvalitní foták nemám a navíc se mi s ním ani nechce tahat. Fotím náhodně, co mě zaujme... Říkala jsem si, zda třeba nění něco jako objektiv na mobil...? Nemáte zkušenost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.