facebook
Dobré odpoledne, je čtvrtek 24.7.2025 a svátek slaví Kristýna

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Raskova | 27.03.2021 00:44 | ID: 28745

Jak se dají ostříhat opravdu hodně zarostlé nehty? Normální nůžky se mi o to kříží a nemohu je ucvaknout...

TanaH | 30.10.2022 19:15 | ID: 28769

Kde koupit v této době kvalitní cestovní kufr? Budu si ho muset objednat z internetu, ale moc nevím podle čeho vybrat kufr, který bude mít kvalitní kolečka a kvalitní zapínání?

Petulka777 | 25.03.2021 02:11 | ID: 28775

Chtěla bych koupit pro dceru sedací pytel, máte s ním někdo zkušenost? Používáte to doma běžně? Je to opravdu pohodlné i pro dlouhodobější sezení?

Lauren | 05.10.2021 04:49 | ID: 28776

Jaké kalhoty se nejlépe nosí v těhotenství? Jsem teprve ve 2 měsíci, zatím to celkem zvládám, ale už je mi vše dost těsné. Jaké kalhoty jsou nejlepší na bříško?

Krisdlabalova | 29.06.2025 08:09 | ID: 28778

Dobrý den, letos se chystáme na kompletní rekonstrukci koupelny. Ta původní není zase tak stará, je to asi 15 let, co jsme ji s manželem dělali. Docela mě zklamalo, jak strašně vana zašla. Nejde to už prostě vyčistit, jsou tam skvrny a je trochu poškrábaná. To opravdu nevím od čeho...

Lauris6 | 01.11.2021 19:16 | ID: 28780

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli některá z vás nezná firmu Al pergoly ? Popřípadě jestli jste nebyly v tom jejich showroomu v Pohořelicích ? Zajímal by mě celkový přístup a hlavně celkové zpracování pergol.

Sallyna | 24.04.2025 18:27 | ID: 28783

Ne často doma do něčeho kafram, ale tohle jsem musela nadhodit, protože jsem si říkala, že by se nám to mohlo hodit. Na IG jsem viděla u jedný holčiny ve feedu, co sleduju, příspěvek o zelené elektřině od bezDodavatele, sleduju jí protože je podobně naladěná jako já a celkově se mi líbí co poustuje včetně nadšení do ekologie, ale nic přehnaného ..takže jsem právě doma říkala, že bychom mohli energie přesunout semka jednak kvůli úspoře peněz ale i přírodě, ale teda ještě bych ráda zjistila jestli už od nich někdo energie berete a jestli vše probíhá jak má. Díkes.

Radka1980 | 30.07.2023 11:55 | ID: 28842

Ahojky holky :ú Kde v této době nakupujete modu? Jaký e-shop se vám osvědčil? Díky moc za info a za rady :)

Svetlania | 25.03.2021 19:09 | ID: 28861

Holky, fotíte rády? Já docela jo, ale jednak na kvalitní foták nemám a navíc se mi s ním ani nechce tahat. Fotím náhodně, co mě zaujme... Říkala jsem si, zda třeba nění něco jako objektiv na mobil...? Nemáte zkušenost?

zalozka