Ahoj, chci se zeptat. Hledám kvalitní doplňky stravy na podporu imunuty. Hledala jsem a koukala po všem možném a narazila jsem na doplňky od pangamin. Jsou z pivovarských kvasnic. Máte s nimi zkušenost?
Rosenpharmu znám, nakupuji u nich ráda.
Jsem od nich spokojená s Pinio Nasal přípravky na úlevu při rýmě.
Nabízí kapky i sprej, dávám raději přednost spreji. Určitě tento Pinio připravek vyzkouším.
Ráda si tyto kapky dávám do aromalampy, krásně se mi pak dýchá a provoní se celý pokoj.
Nikdy jsem nebyla moc sportovní typ, a tak se není čemu divit, že jsem byla často nemocná. Chtěla jsem s tím něco udělat, ale žádná motivace mi dlouho nevydržela. Až když jsem narazila na chytré hodinky ARMODD Silentwatch 7 Pro, všechno se změnilo. Začala jsem chodit na procházky, jen abych viděla, kolik kroků denně zvládnu. Najednou mě to začalo bavit. Každý den sleduju v aplikaci, jak na tom jsem, a mám chuť si ty výsledky vylepšovat. Měřím si tep, kvalitu spánku a celkovou aktivitu. Díky tomu se cítím silnější, odolnější a hlavně – už několik měsíců jsem nebyla nemocná. Dřív jsem měla každý podzim problém, ale letos nic. Jsem ráda, že jsem to nevzdala a že jsem si pořídila něco, co mě opravdu motivuje.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.