facebook
Dobré odpoledne, je středa 18.3.2026 a svátek slaví Eduard

Pleť

První příspěvek v tématu Pleť
GabulkaAnn | 30.01.2022 20:55 | Pleť | ID: 34747
GabulkaAnn

Holky, mám takový problém... Po porodu se mi asi změnila pleť. Nebo spíš snášenlivost kosmetiky, kterou jsem používala. Potřebuju teď poradit. Jakou kosmetiku používáte vy? Jaká je vhodná na citlivou pleť?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kajolka | 16.12.2025 19:18 | ID: 52100
Margaretad

Holky, já jsem nedávno přešla na korejskou péči od Medi-Peel a musím říct, že moje citlivá pleť si konečně oddychla: www.korejskakrasa.eu/medi-peel Mají luxusní, ale přitom jemný složení, používají fakt kvalitní ingredience (zlato, peptidy, šnečí filtrát) a ty jejich krémy a ampule jsou vyloženě dělaný tak, aby pleť posílily a zároveň neiritovaly. Mně se nejvíc osvědčila jejich řada Bor-tox, krásně zklidňuje a vyhlazuje. Za mě top pro citlivou a „po porodu rozhozenou“ pleť.

lenuliiinka | 19.01.2026 00:23 | ID: 52537
Margaretad

Nejhorší je zkoušet jeden produkt za druhým v naději, že se trefíte do něčeho, co nebude pálit. Hormonální změny často naruší přirozenou bariéru, takže pokožka reaguje i na složky, které dřív byly naprosto v pořádku, jako je parfemace nebo nevhodné konzervanty. Já jsem vyřadila všechno agresivní a vsadit na minimalismus a vědu. Skvěle mi v tomto období zafungovala česká značka https://www.iuvenio.com/. Jejich věci jsou postavené na nanotechnologiích a mají velmi čisté složení bez zbytečné chemie, což je pro citlivý obličej vysvobození. Ty produkty jsou neuvěřitelně lehké, okamžitě se vstřebají a místo pálení cítíte jen okamžitou úlevu a hydrataci. Pomohlo mi to pleť postupně uklidnit a vrátit jí rovnováhu, aniž bych ji musela zatěžovat hutnými mastnými krémy, které mi v té době dělaly spíš neplechu.

barca1 | 22.02.2026 22:59 | ID: 52944
Margaretad

Holky, já jsem si taky myslela, že stačí dobrý krém, ale nakonec mi víc pomohla péče zevnitř. Začala jsem brát Intelligent HA od Mavie a po pár týdnech mi přišlo, že pleť je víc hydratovaná a nepůsobí tak unaveně. Líbí se mi, že má čisté složení a není to jen další „zázračná“ novinka bez obsahu. Beru to jako dlouhodobou podporu pleti, ne rychlé řešení na pár dní www.mavieelement.cz/p/kyselina-hyaluronova-kapsle

Margaretad | 23.02.2026 00:16 | ID: 52948
Margaretad

Taky beru stejný doplněk stravy - Intelligent HA a libí se mi, že působí zevnitř na hydrataci a elasticitu, což žádné sérum úplně nenahradí. Po pár měsících mám pocit pevnější pleti a jemné linky nejsou tak výrazné. Není to zázrak přes noc, ale postupně je ten rozdíl vidět. Líbí se mi taky, že je to český produkt a mají k tomu i studie, což mi dodalo důvěru. Za mě je to fajn doplněk, pokud chceš pleť řešit komplexně a ne jen zvenku.

zalozka