facebook
Příjemnou noc, je pondělí 9.6.2025 a svátek slaví Stanislava

Liposukce

První příspěvek v tématu Liposukce
Alinka | 13.07.2023 14:53 | Liposukce | ID: 43968
Alinka

Ženy, prosím o radu. Už delší dobu zvažuji liposukci. Chtěla bych vědět kdo ji již podstoupil? Případně doporučit dobrého plastika? Ať dělám co dělám, tak spodní bříško nejde shodit a ráda bych se konečně cítila dobře. Budu ráda za vaše rady.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Margaretad | 22.03.2025 23:29 | ID: 49271
JáKarla

Dobrý večer, prosím o doporučení na opravdu TOP kliniku, kam jít na liposukci? Už dlouho se necítím dobře ve svém těle a moc si liposukci přeju.

barca1 | 24.03.2025 12:17 | ID: 49291
JáKarla

Jako někdo, kdo řešil podobné tělesné trápení, můžu vřele doporučit liposukci na PRIMED Clinic u MUDr. Bortlíčka, který patří mezi absolutní špičku v oboru estetické chirurgie. Jejich přístup je naprosto profesionální - od první konzultace přes samotný zákrok až po následnou péči, a navíc MUDr. Bortlíček je opravdový expert, který provedl fakt precizní práci. Navíc je klinika vybavena těmi nejmodernějšími technologiemi a celý tým lékařů je opravdu empatický a vstřícný, takže se u nich budete cítit naprosto bezpečně a v těch nejlepších rukách. Můžu říct ze své vlastní zkušenosti, že liposukce na PRIMED Clinic byla tou nejlepší investicí do mého sebevědomí.

JáKarla | 26.05.2025 18:30 | ID: 49913
JáKarla

Já jsem to měla dost podobně – hlavně oblast břicha byla prostě „nepřesvědčitelná“, i když jsem jinak celkově zhubla. Než jsem se definitivně rozhodla pro nějaký zásah, zkusila jsem ještě dietní plán Medium od KetoDiet (https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-medium/) – přišlo mi fér dát tomu poslední šanci s jasnou strukturou. Plán má pevná pravidla a dost mi pomohl nastavit si režim – hlavně mi vyhovovalo, že přesně víš, co kdy jíst, bez neustálého přemýšlení a vážení všeho. Po pár týdnech jsem si všimla, že právě i to břicho reaguje líp, než když jsem předtím jen omezovala jídlo „od oka“.

zalozka