Ahooojky. Ráda bych vyzkoušela nějakou dietu, ale nevím jakou.. máte nějaké doporučení? :-)
Souhlasím s Táňou. Hubla jsem plynule, bez hladu, bez demotivace, vše šlapalo jak po másle a mám dole 20 kilo, bez jojo efektu. :) Takže perfektní, moc to doporučuji.
Já jsem nakonec taky zkusila KetoDiet a jsem vážně ráda, že jsem do toho šla. Pořád od nich objednávám, protože mají vážně dobrá jídla a hlavně suprovou podporu 
Já jsem dlouho hledala ideální protein, který mi bude sedět a taky chutnat a moc jsem si oblíbila tenhle https://www.bodyplus.cz/bodyplusfoodsuplement-mailna-bila-coko/ je hodně kvalitní, syrovátkový, ale bez laktózy a tahle příchuť je vynikající 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.