facebook
Dobré ráno, je pondělí 8.12.2025 a svátek slaví Květoslava

Darování vajíček - zkušenosti

První příspěvek v tématu Darování vajíček - zkušenosti
Margaretad | 13.10.2024 10:24 | Darování vajíček - zkušenosti | ID: 47664
Margaretad

Dobrý den, mám takový osobní dotaz - máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Litujete toho nebo byste do toho šly znovu?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
lenuliiinka | 29.10.2024 17:28 | ID: 47847
JáKarla

Dobrý den! Já s darováním vajíček zkušenost mám a ráda se o ni podělím :) Asi bych začala tím, jak probíhal proces :) Ten zahrnoval hormonální přípravu a návštěvy kliniky. Tohle bylo časově náročné, ale jinak jsem neměla sebemenší problém :) Jinak - nelituju a klidně bych do toho šla znova... Jen teda ta časová náročnost :) Jinak pozitivní zkušenost. Já jsem si vybrala skvělou kliniku https://www.ivf-zlin.cz/, kde jsou opravdu velmi šikovní a milí a mají skvělý kompenzační program :)

Slunicko.77 | 29.11.2024 22:58 | ID: 48213
JáKarla

O darování vajíček přemýšlím, ale právě ta časová náročnost mě trochu odrazuje. Na druhou stranu je skvělé slyšet, že jste byla spokojená a že jste to zvládla bez problémů. Kliniku ve Zlíně už jsem si několikrát prohlížela a vaše zkušenost mě v tom výběru jen utvrdila :) Jaké jsou tam objednací lhůty? :)

lenuliiinka | 21.12.2024 23:49 | ID: 48533
JáKarla

Jsem ráda, že moje zkušenost ti pomohla :) Co se týče objednacích lhůt na klinice IVF ve Zlíně, obvykle to záleží na konkrétních okolnostech, ale většinou není potřeba čekat dlouho. Po první konzultaci ti na klinice doporučí optimální postup a následně se domluvíte na dalším postupu. Pokud máš časově náročný denní režim, určitě to stojí za to probrat s lékařem, jak to co nejlépe zorganizovat. Klinika má zkušenosti s flexibilním přístupem k pacientkám, takže se neboj zeptat, jak to vše zařídit podle tvého rozvrhu.

Slunicko.77 | 29.12.2024 15:59 | ID: 48562
JáKarla

Ahojky, děkuju za sdílení zkušenosti! Je fajn slyšet, že to proběhlo hladce a máš pozitivní dojem. Mohla bych se zeptat, jak dlouho přibližně celý proces trval – od první konzultace po samotný odběr? Zvažuji darování a snažím se zjistit, jak to naplánovat časově. ????

Alenka z rise | 21.03.2025 00:00 | ID: 49253
JáKarla

Dobrý večer, taky bych chtěla vědět trochu víc o darování vajíček. Mě třeba zajímá, jestli je to všude anonymní, jestli to bolí a celkově jak ten samotný proces probíhá.

sabinka | 21.03.2025 15:01 | ID: 49254
JáKarla

Zdravím, holky, já jsem vajíčka byla darovat na klinice IVF Zlín a dokonce uvažuju, že půjdu ještě jednou. Vše je anonymní, takže se nemusíte bát, že by někdo věděl, že zrovna vy jste vajíčka darovala. Celý proces trvá přibližně 2-3 měsíce od první konzultace až po samotný odběr. Napřed Vás vyšetří, pak následuje stimulace, při které mi lékaři pomáhali připravit vajíčka k odběru, a pak Vám odeberou vajíčka v celkové anestezii. Můžu říct, že přes počáteční obavy proběhlo vše hladce a profesionálně, a já jsem ráda, že jsem mohla někomu pomoci splnit si sen o rodičovství.

barca1 | 23.03.2025 15:00 | ID: 49276
JáKarla

Holky, prosím mají nějaké stránky, kde bych o darování našla víc informací? Samotnou mě darování zajímá a chtěla bych na něho jít.

sabinka | 24.03.2025 23:46 | ID: 49303
JáKarla

Tady máte odkaz přímo na jejich stránky www.ivf-zlin.cz/26032-darovani-pohlavnich-bunek Najdete tam veškeré informace a klidně se objednejte na kliniku, oni Vám vše hezky vysvětlí.

JáKarla | 30.11.2025 17:41 | ID: 51833
JáKarla

Já jsem do darování vajíček šla a nelituju toho ani chvilku. Byla jsem ve Zlíně a celý proces na mě působil hodně profesionálně a klidně — nic uspěchaného, všechno mi vysvětlili dopředu, vyšetření i samotná stimulace byly dobře zvládnutelné. Odběr byl rychlý, po narkóze jsem byla za chvíli doma a za pár dní úplně v pohodě. Spíš než fyzicky to pro mě bylo silné psychicky — pocit, že tím někomu reálně pomůžeš, je fakt velká věc. Kdybych splňovala podmínky znovu, šla bych do toho bez váhání. Kdybys chtěla projít, jak přesně to funguje krok za krokem, mají to hezky popsané tady: https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

1

zalozka