facebook
Dobré odpoledne, je úterý 10.6.2025 a svátek slaví Gita

Darování vajíček - zkušenosti

První příspěvek v tématu Darování vajíček - zkušenosti
Margaretad | 13.10.2024 10:24 | Darování vajíček - zkušenosti | ID: 47664
Margaretad

Dobrý den, mám takový osobní dotaz - máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Litujete toho nebo byste do toho šly znovu?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
lenuliiinka | 29.10.2024 17:28 | ID: 47847
sabinka

Dobrý den! Já s darováním vajíček zkušenost mám a ráda se o ni podělím :) Asi bych začala tím, jak probíhal proces :) Ten zahrnoval hormonální přípravu a návštěvy kliniky. Tohle bylo časově náročné, ale jinak jsem neměla sebemenší problém :) Jinak - nelituju a klidně bych do toho šla znova... Jen teda ta časová náročnost :) Jinak pozitivní zkušenost. Já jsem si vybrala skvělou kliniku https://www.ivf-zlin.cz/, kde jsou opravdu velmi šikovní a milí a mají skvělý kompenzační program :)

Slunicko.77 | 29.11.2024 22:58 | ID: 48213
sabinka

O darování vajíček přemýšlím, ale právě ta časová náročnost mě trochu odrazuje. Na druhou stranu je skvělé slyšet, že jste byla spokojená a že jste to zvládla bez problémů. Kliniku ve Zlíně už jsem si několikrát prohlížela a vaše zkušenost mě v tom výběru jen utvrdila :) Jaké jsou tam objednací lhůty? :)

lenuliiinka | 21.12.2024 23:49 | ID: 48533
sabinka

Jsem ráda, že moje zkušenost ti pomohla :) Co se týče objednacích lhůt na klinice IVF ve Zlíně, obvykle to záleží na konkrétních okolnostech, ale většinou není potřeba čekat dlouho. Po první konzultaci ti na klinice doporučí optimální postup a následně se domluvíte na dalším postupu. Pokud máš časově náročný denní režim, určitě to stojí za to probrat s lékařem, jak to co nejlépe zorganizovat. Klinika má zkušenosti s flexibilním přístupem k pacientkám, takže se neboj zeptat, jak to vše zařídit podle tvého rozvrhu.

Slunicko.77 | 29.12.2024 15:59 | ID: 48562
sabinka

Ahojky, děkuju za sdílení zkušenosti! Je fajn slyšet, že to proběhlo hladce a máš pozitivní dojem. Mohla bych se zeptat, jak dlouho přibližně celý proces trval – od první konzultace po samotný odběr? Zvažuji darování a snažím se zjistit, jak to naplánovat časově. ????

Alenka z rise | 21.03.2025 00:00 | ID: 49253
sabinka

Dobrý večer, taky bych chtěla vědět trochu víc o darování vajíček. Mě třeba zajímá, jestli je to všude anonymní, jestli to bolí a celkově jak ten samotný proces probíhá.

sabinka | 21.03.2025 15:01 | ID: 49254
sabinka

Zdravím, holky, já jsem vajíčka byla darovat na klinice IVF Zlín a dokonce uvažuju, že půjdu ještě jednou. Vše je anonymní, takže se nemusíte bát, že by někdo věděl, že zrovna vy jste vajíčka darovala. Celý proces trvá přibližně 2-3 měsíce od první konzultace až po samotný odběr. Napřed Vás vyšetří, pak následuje stimulace, při které mi lékaři pomáhali připravit vajíčka k odběru, a pak Vám odeberou vajíčka v celkové anestezii. Můžu říct, že přes počáteční obavy proběhlo vše hladce a profesionálně, a já jsem ráda, že jsem mohla někomu pomoci splnit si sen o rodičovství.

barca1 | 23.03.2025 15:00 | ID: 49276
sabinka

Holky, prosím mají nějaké stránky, kde bych o darování našla víc informací? Samotnou mě darování zajímá a chtěla bych na něho jít.

sabinka | 24.03.2025 23:46 | ID: 49303
sabinka

Tady máte odkaz přímo na jejich stránky www.ivf-zlin.cz/26032-darovani-pohlavnich-bunek Najdete tam veškeré informace a klidně se objednejte na kliniku, oni Vám vše hezky vysvětlí.

1

zalozka