Ahoj, potřebuju poradit – poslední dobou mě začínají bolet kolena po delším běhání nebo turistice. Už to nevypadá jen na běžnou únavu, občas mě kolena bolí i při chůzi nebo po námaze. Máte někdo zkušenosti, co opravdu pomáhá, aby pohyb tolik nebolel a šlo si užít běh nebo výlet?
Já jsem měla něco podobného, hlavně po fitku a dlouhých tůrách v horách. Skvěle mi na to zafungoval Alavis www.benu.cz/alavis-maxima-triple-blend-extra-silny-700-g – užívám ho pár týdnů a pohyb je příjemnější, zvládnu klidně delší trasy a kolena drží a skoro vůbec o nich nevím. Líbí se mi složení a taky velikost balení (vydrží skoro půl roku).
Taky Alavis užívám a napsané potvrzuju! Po delším běhu nebo turistice mě kolena vždycky bolela, teď o nich skoro nevím. Co není úplná topka, je chuť, ale pro mě je hlavní, že účinek je fakt znát. A v jogurtu nebo džusu je užívání v pohodě.
Mě teď zaujalo, že je možné nechat si tady https://www.lekarna.cz/laboratorni-vysetreni-kosti-a-kloubniho-zdravi/ udělat vyšetření kostí a kloubního zdraví, nemáte někdo zkušenost prosím?
Dobrý den, nemáte tu prosím náhodou někdo zkušenost s bandáží na koleno, pro jeho zpevnění během sportu? Je to čím dál horší, když si jdu zaběhat, tak mám pak koleno minimálně týden bolestivé...
Já když jsem ji hledala, tak jsem chtěla vybrat hlavně takovou, která bude pohodlná i při sportu, a proto jsem si pořídila kolenní bandáž https://www.sportovni-bandaze.cz/eshop/sportovni-bandaze/25/kolenni-bandaz Doporučím ji vyzkoušet. Důležité však je si správně změřit obvod kolene, mají tam obrázek podle kterého uvidíte, kde si máte kolen měřit a podle toho co naměříte si pak vyberete správnou velikost. Ta je důležité nejen pro vaše pohodlí, ale i proto aby bandáž měla smysl.
Měla jsem podobný problém, kolena po běhu a delší túře bolela tak, že jsem je cítila i při chůzi po schodech. Nejvíc mi pomohlo nechat si zkontrolovat techniku běhu a boty (překvapivě velký rozdíl) a zařadit aspoň dvakrát týdně posilování stehen a hýždí, ne jen běhání. A když bylo fakt zle, na chvíli ubrat objem a střídat běh s chůzí, ne to “přebíjet”. Jako dlouhodobou podporu beru krillový olej, konkrétně Krill Omega+ od Body+ (https://www.bodyplus.cz/krill-omega/). Je to klasický doplněk s omega-3, beru kapsle při jídle a přijde mi, že kolena nejsou po zátěži tak „dřevěná“ jako dřív. Není to zázrak přes noc a určitě to nenahrazuje doktora nebo fyzio, ale v kombinaci s úpravou tréninku a posilováním mi to dává smysl a subjektivně se mi běhá líp.
Ahoj, mě pomáhá na bolavé klouby BORMAG® Osteo+, kupovala jsem to i mamince po výměně kyčle, měla pak problémy i s koleny, celkově bolest kloubů na stáří a po užívání tohoto zázraku ji to tolik nebolí, je to fakt o 100% lepší. ????
Pod tohle se podepíšu, tchýňka má osteoporózu a taky jí to moc pomohlo. Využili jsme i konzulace sMgr. Ing. Hanou Bodákovovou, která nám vše detailně vysvětlila. :) A byla velmi milá.
Při snaze žít aktivněji jsem hledala jednoduchý způsob, jak sledovat své výsledky. Díky chytrým hodinkám ARMODD Slim mám přehled o krocích, vzdálenosti i spálených kaloriích a sportovní režimy mi pomáhají lépe měřit jednotlivé aktivity. Všechna data se ukládají do aplikace v telefonu, kde vidím dlouhodobý posun. Hodinky mě motivují k pravidelnému pohybu a cítím zlepšení kondice, imunity i celkové vitality. Jsou lehké a velmi příjemné na nošení.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.