facebook
Dobré ráno, je pátek 23.5.2025 a svátek slaví Vladimír

Barefoot

První příspěvek v tématu Barefoot
Jaruška | 11.11.2024 18:46 | Barefoot | ID: 47915
Jaruška

Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s barefooty. Chtěla bych to zkusit, protože mám odjakživa problém s vbočeným palcem a bylo mi to doporučeno. Jak vám to vyhovuje a kde vybrat kvalitní a teplé barefooty na zimu? Předem moc děkuji za reakce :-))

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Terka | 17.11.2024 16:34 | ID: 47978
Nikoleta

Ahoj! S barefoot obuví mám také skvélé zkušenosti. Na vbočený palec může být opravdu hodně přínosná, protože umožňuje noze přirozený pohyb a zabraňuje dalšímu tlaku na prsty. Co se týče zimních barefootů, doporučuji vyzkoušet modely od Saltic. Osobně mám od nich tady tyto https://barefootsaltic.cz/produkt/vintero-easy-green/, které jsou teplé, pohodlné a skvěle padnou i na širší nohu. Jsou skvělé do chladnějšího počasí, protože mají dobrou izolační vrstvu a stále zůstávají flexibilní. Pokud jsi ještě barefooty nezkoušela, určitě ti doporučuji se do nich pomalu přizpůsobovat, protože přechod na barefoot obuv může chvíli trvat. Ale výhody pro nohy a celkovou pohodu stojí za to! :)

Terka | 17.11.2024 18:56 | ID: 47989
Nikoleta

Dobrý večer, já mám bf obuv skrz to, abych měla místečko, mám širší nohu. Kupuji sobě i dětem na e-shopu rajdetskychboticek.cz. Mám tam zimní, mají je elegantní, hodí se mi ke všemu a jsou opravdu funkční - není v nich zima, jsou pohodlné a i vypadají hezky. :)

madlenka11 | 17.11.2024 21:11 | ID: 47995
Nikoleta

Osobně jsem taky moc spokojená s Barefoot Saltic, máme od nich barefooty s manželem oba a jsou neskutečně pohodlné a kvalitní

Nikoleta | 13.02.2025 23:33 | ID: 48989
Nikoleta

Díky za doporučení Terko. Nakonec jsem si taky koupila ty Vintero od Barefoot Saltic a jsou vážně skvělé. Hlavně při procházkách s kočárkem to fakt jde poznat, nohy jsou v pohodlí, nikde nic netlačí a i když je chladněji, pořád krásně hřejí. Přechod na barefoot mi chvíli trval, ale teď už bych neměnila. Určitě skvělá volba, díky ještě jednou :-)

1

zalozka