facebook
Dobré odpoledne, je pondělí 7.9.2026 a svátek slaví Regína

IVF Zlín

První příspěvek v tématu IVF Zlín
Donovalka | 29.11.2023 23:36 | IVF Zlín | ID: 45371
Donovalka

Zdravím, měla bych podstoupit IVF, abych mohla otěhotnět. Čtu výborné recenze na kliniku IVF Zlín - máte někdo s klinikou osobní zkušenost?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kajolka | 16.06.2026 22:53 | ID: 54428
Kozlickova

Ahoj, my jsme v IVF Zlín podstoupili léčbu loni a dodnes na tu zkušenost vzpomínám v dobrém. Po několika letech snažení jsem byla psychicky dost vyčerpaná, ale tam jsem měla poprvé pocit, že nás někdo opravdu poslouchá a hledá řešení na míru. Nikdo nás netlačil do zbytečných kroků a všechno nám trpělivě vysvětlili. Dneska už doma uspáváme tříměsíční holčičku.

barca1 | 18.06.2026 00:25 | ID: 54450
Kozlickova

Holky, taky se přidám k pochvale na kliniku ve Zlíně. Byla jsem předtím na jiné klinice a rozdíl v přístupu byl pro mě opravdu znatelný. Oceňovala jsem hlavně komunikaci, rychlé termíny a to, že jsem se mohla kdykoliv na cokoliv zeptat bez pocitu, že obtěžuji. Když člověk řeší tak citlivou věc, je lidský přístup podle mě stejně důležitý jako samotná odborná stránka léčby.

Kozlickova | 21.07.2026 12:35 | ID: 54967
Kozlickova

Snažíme se o miminko, a proto jsem se rozhodla více zaměřit na svůj životní styl. Chtěla jsem upravit svůj režim, zařadit více pohybu a mít větší kontrolu nad tím, jak vypadá můj běžný den. Pořídila jsem si chytré hodinky ARMODD Slim Rose Gold z armodd.cz, které mi v tom pomáhají. Sleduji díky nim svoji aktivitu a v aplikaci vidím, jak se mi daří plnit jednotlivé cíle. Hodinky mě motivují k pravidelnému pohybu a připomínají mi, že i malé změny mohou být důležité. Oceňuji hlavně jednoduchý přehled a to, že mám své výsledky vždy po ruce.

zalozka