Ahoj holky, přemýšlím nad prodloužením vlasů, ideálně nad clip-in pásky, ať si to prvně vyzkouším, co myslíte? Máte někdo nějakou zkušenost? Moc díky. :)
Hele pokud si to chceš vyzkoušet, doporučím clip-in pásky a clip-in culík, vše z lidských vlasů z -shopu Vlasy k prodloužení. Doporučuji je, všudy, kudy chodím, mají poradenství přes e-mail, na brněnské pobočce a se vším mi poradili.. kvalita vlasů je taky skvělá. :)
Já souhlasím, mám od nich tedy metodou tape-in, pravé lidské REMY kvality. :) Je to v top kvalitě, poradenství na pobočce mají super. ????
Já mám kvalitní lidské vlasy v remy kvalitě z clip-vlasy-levne.cz a jsem s nima hodně spokojená. Kvalita je úplně top a byly za super cenu 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.