Má tu některá z maminek doma sportovní kočárek ? Jestli ano, můžu poprosit od jaké značky jste si je pořídily a jak jste s ním spokojené ? Chtěla bych ho na léto pořídit, protože mám akorát klasickou hlubokou korbu a nemůžu se rozhodnout, do jakého jít, tak budu ráda za rady a zkušenosti.
Milé ženy, narazila jsem na tento projekt. Jedná se o „dětské hřiště do pokojíčku.“ Co si o tom myslíte? Nedávno jsem viděla u kohosi (byl to příspěvek na internetu), že má doma pro dítě na cvičení gymnastické kruhy. Velice si to dotyčná chválila, že se děti vyřádí. Vím, že někdo má doma mezi dveřmi houpačku. Já ji měla jako dítě taky, bylo to super, ale byla pověšená za háčky do děr, vyvrtaných přímo do futer. Teď máme dveře dělané jinak, díry tam nenavrtáme, rozhodně ne tak, jak jsem to mívala, takže mi leží houpačka doma a kluci mají smůlu. Ta hrazda, co mají v nabídce, vypadá jako zajímavé řešení, na tu by se houpačka zavěsit dala. Odkaz na to „dětské hřiště do pokojíčku“ je tady – myslíte, že byste něco z toho využili…? http://www.gabigym.eu/
Hledáme s manželem spolehlivé soukromé jesle v okolí Prahy 8, nemáte tu někdo dítě v soukromých jeslích?
Ahoj, slyšela jsem, že po Praze jsou soukromé školky, kde je pár dětí na jednu učitelku a ještě je tam učí anglicky?
Ahoj, prosím také Vašemu dítku přepadává v zatáčce hlavička ze strany na stranu?
Používáte u miminek hypertonickou mořskou vodu na vypláchnutí nosánku?
Dobrý den, chodí tu někdo na kosmetiku i přes to, že má aknózní pleť ? Přemýšlím, že bych si nechala ošetřit pleť, ale nevím jestli je to pro mě vhodné, když trpím tímto problémeme.
Maminky, mám na vás dotaz... Mám kamarádku, má 8 letého syna, který je dosti obézní. Sama už si neví rady, co by mu mohlo pomoct, řekla bych, že na to sama nestačí... Nějaká rada? Moc díky!
Maminky, máte některá zkušenosti s repelentem pro děti v tabletkách od rosepharmy? https://www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/doplnky-stravy/b-komplex-repelent-pro-deti
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.