Ahoj, zajímá mě, jestli jste pro, aby se v těhotenství braly vitamíny? Nebo je to zbytečné?
Zdravím, jaké berete vitaminy v těhotenství?
Zdravím maminky, přešli jsme s malým na UM Bebu a celkem často mi ublinkává a má bolení bříška. Máte prosím podobnou zkušenost? Neměla bych vyzkoušet jiné mlíčko?
Jaký kolagen mi doporučíte po čtyřicítce? Četla jsem, že umí vyhladit vrásky a celkově zlepší stav pleti.
Maminky, potrebuji uz nutne poridit detskou autosedacku, vajicko. Chci něco opravdu bezpecneho, hodne cestujeme a bude tomu tak i po porodu.
Ahoj holky, potřeuji poradit. Chlap si k vánocům přeje domácí vinotéku, ale já nevím, no. Vyplatí se koupě? Je nezbytnost ji doma mít? A dotaz na ty, co už ji mají - jaká značka je dobrá a jak se ty vinotéky tak cenově pohybují?
Ráda bych si koupila do kuchyně váhu na větší množstí. Má někdo tip?
Od kdy jste prosím začaly chlapečkům zkoušet přetahovat předkožku ? Naše doktorka říkala, že to není potřeba, s čímž já teda nesouhlasím, protože co když to pak nepůjde ?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak jste řešily problém s přetažením předkožky ? Syn má dva roky, zatím jsme to ještě nezkoušeli a dle doktorky není ani třeba, z čehož mám teda strach, protože co když potom zjistíme, že přetáhnout nejde ? To musí automaticky na obřízku ? Nebo je nějaké preventivní opatření jak tomuhle problému předejít ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.