Ahoj, nemá někdo zkušenosti s touto hračkou pro děti? Píšou, že je od 18 měsíců, malému je 15 měsíců, myslíte, že by si s tím vyhrál?
Ahoj, jen bych sem chtěla napsat malé rady, co se dá dělat s mateřským mlékem. 1/ když budete kapat mat. mléko do nezahojeného pupíčku miminka, zahojí se mnohem rychleji. 2/ při rýmě vytírat nosánek mat. mlékem je největší lék a léčba rýmy je mnohem rychlejší. Jsou to rady přímo od dětské lékařky a mnoho mamin to neví, tak proto píši sem pro budoucí mamky...
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tím, když žena nemá dostatek svého mateřského mléka, dá se někde koupit? Já bych do toho určitě šla, alespoň zpočátku. Nechce se mi hned dávat sunar apod. Máte někdo zkušenost?
Ahoj holky ráda bych se Vás zeptala na to jestli máte nějakou oblíbenou knihu o těhotenství. ono jich je na trhu už docela dost a člověk nechce a hlavně nemůže kupovat všechno. Moc děkuju za tip
Ahoj chci se zeptat zda někdo nezná nějaký kroužek nebo místo kde se sdružují mamky s už narozeným mimčem v Praze děkuju.
Ahoj, nemáte někdo tip na dobrou a zajímavou knížku o těhotenství, kde se tak nějak prvorodička dozví, co a jak? Nebo kde jste v těhotenství sbíraly informace?
Ahoj holky, mám dotaz, jdu s dcerou na operaci nosní madle. Nevím, co můžu očekávat v nemocnici mi sice vše vysvětlili, ale přece jen bych ocenila nějaké rady..... Budou jí dělat i vakcímu na podporu iminuty, kterou vyrobí z jejích vlastních mandlí, nikdy jsem o tom neslyšela, nemáte někdo zkušenost? Díky
Ahoj kamarádka porodila před 2 měsíce a teď začala mít neuvěřitelný pocit strachu jak o sebe tak o mimčo. Nemáte s tím nekdo zkušenost?
Ahoj mamky mám na Vás dotaz jaké plenky kupujete pro své malé ratolesti? Děkuju za informaci
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.