facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Svetlania | 05.11.2022 22:38 | ID: 3655

Prosím, prosím. Od koho je vhodné pořídit AR mléko ? Přemýšlím jestli nutrilon nebo sunar. Na obojí jsou v celku dobré recenze, akorát u nutrilonu bývá hodně zmínek ve spojitosti s bolením bříška.

Nikoleta | 27.12.2017 22:38 | ID: 3675

v kolika letech dostalo vaše dítě první mobil? Myslím normální telefon, ne hračku. Syn má 8 let a teď v Vánocům dostal svůj první mobil, dostal honor, jenže dle okolí je to hodně brzo. Jak jste na tom vy?

Tykky | 09.10.2024 11:08 | ID: 3677

na kolik vás stály vchodové dveře? Ty naše vyšly na 15 a dle manžela to byl krok vedle.

barca1 | 30.05.2021 21:28 | ID: 3681

kdo z vás kupoval obal na telefon Honor? Kde jste ho koupili? Mám pocit, že teď po vánocích se nedá koupit vůbec nic

Nikoleta | 28.12.2017 22:06 | ID: 3683

od kdy mají vaše děti elektrický zubní kartáček? Moc pěkné jsem našla v eshopu nazuby.cz, kupovala jste je některá?

Týnuška | 23.02.2018 07:40 | ID: 3687

Zdravím všechny. Mám velké dilema, moc bych si přála po mnoha letech konečně jít na operaci. Máme peníze ušetřené a jen nevím co si vybrat? Co třeba méně bolí a jak dlouho takové operace vydrží, přece jen to je pro nás hodně investovaných peněz. Jsem už dlouhodobě mám problém s viděním do dálky a momentálně se mi do toho začíná horšit zrak i na čtení, proto si myslím, že je načase s tím něco dělat. Koukala jsem i na nějaké střediska, kde bych si operaci nechala udělat a zatím mě zaujala klinika horní počernice, ale ještě budu po jiných pátrat, mám tu Prahu celkem z ruky. Předem všem děkuji za rady a předaní osobní zkušenosti

jancamamca | 25.08.2021 10:50 | ID: 3714

od narození dcerky máme s přítelem obrovský intimní problém. Z nějakého důvodu se mi ,,nechce,, postavit. I když už se to povede, po chvilce zase spadne.Rozhodli jsme se to řešit. Které vitaminové doplňky,gely jsou nejlepší? Zabírákí tzv.hned a dlouho vydrží?

karamelka | 21.01.2018 14:40 | ID: 3727

Dobrý den, po ročním snažením s přítelem se nám to konečně povedlo a otěhotněla jsem. Vše vypadalo v pořádku měli jsme srdíčko těhotenské příznaky na kontrole kdy jsem byla 10+5tt mi doktor zdělil že se plod nevyvíjí a že musím na vyčištění. V tu Chvíly tma před očima a otázky proč? Proč já co jsem udělala špatně? Chtěla jsem se zeptat zda má někdo s tím zkušeností a za jak dlouho jste se pokoušeli o nové miminko.Doktor mi řekl čekat tři měsíce ale zda se mi že je to dlouhá doba. a za jak dlouho se vám povedlo otěhotnět? moc děkují předem za odpovědi

Alenka z rise | 02.11.2021 10:24 | ID: 3737

Holky, mám na vás dotaz... Zajímá ě, zda berete vitamíny a pokud ano, tak jaké? Já bych právě aji začala brát, ale nemůžu si z té nabídky, která na trhu dneska je, vybrat...

zalozka