Prosím, prosím. Od koho je vhodné pořídit AR mléko ? Přemýšlím jestli nutrilon nebo sunar. Na obojí jsou v celku dobré recenze, akorát u nutrilonu bývá hodně zmínek ve spojitosti s bolením bříška.
v kolika letech dostalo vaše dítě první mobil? Myslím normální telefon, ne hračku. Syn má 8 let a teď v Vánocům dostal svůj první mobil, dostal honor, jenže dle okolí je to hodně brzo. Jak jste na tom vy?
na kolik vás stály vchodové dveře? Ty naše vyšly na 15 a dle manžela to byl krok vedle.
kdo z vás kupoval obal na telefon Honor? Kde jste ho koupili? Mám pocit, že teď po vánocích se nedá koupit vůbec nic 
od kdy mají vaše děti elektrický zubní kartáček? Moc pěkné jsem našla v eshopu nazuby.cz, kupovala jste je některá?
Zdravím všechny. Mám velké dilema, moc bych si přála po mnoha letech konečně jít na operaci. Máme peníze ušetřené a jen nevím co si vybrat? Co třeba méně bolí a jak dlouho takové operace vydrží, přece jen to je pro nás hodně investovaných peněz. Jsem už dlouhodobě mám problém s viděním do dálky a momentálně se mi do toho začíná horšit zrak i na čtení, proto si myslím, že je načase s tím něco dělat. Koukala jsem i na nějaké střediska, kde bych si operaci nechala udělat a zatím mě zaujala klinika horní počernice, ale ještě budu po jiných pátrat, mám tu Prahu celkem z ruky. Předem všem děkuji za rady a předaní osobní zkušenosti
od narození dcerky máme s přítelem obrovský intimní problém. Z nějakého důvodu se mi ,,nechce,, postavit. I když už se to povede, po chvilce zase spadne.Rozhodli jsme se to řešit. Které vitaminové doplňky,gely jsou nejlepší? Zabírákí tzv.hned a dlouho vydrží?
Dobrý den, po ročním snažením s přítelem se nám to konečně povedlo a otěhotněla jsem. Vše vypadalo v pořádku měli jsme srdíčko těhotenské příznaky na kontrole kdy jsem byla 10+5tt mi doktor zdělil že se plod nevyvíjí a že musím na vyčištění. V tu Chvíly tma před očima a otázky proč? Proč já co jsem udělala špatně? Chtěla jsem se zeptat zda má někdo s tím zkušeností a za jak dlouho jste se pokoušeli o nové miminko.Doktor mi řekl čekat tři měsíce ale zda se mi že je to dlouhá doba. a za jak dlouho se vám povedlo otěhotnět? moc děkují předem za odpovědi
Holky, mám na vás dotaz... Zajímá ě, zda berete vitamíny a pokud ano, tak jaké? Já bych právě aji začala brát, ale nemůžu si z té nabídky, která na trhu dneska je, vybrat...
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.